Update: Zwembad, sporthallen en gymzalen gemeente Waalwijk gesloten tot en met 1 juni

13 maart 2020

Update 25 maart 2020: De sporthallen, gymzalen en zwembaden blijven gesloten tot en met 1 juni.

13 maart 2020

In Nederland gelden sinds gisteren aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus. Alle evenementen en activiteiten met meer dan 100 deelnemers worden geannuleerd. Daarnaast is een beroep gedaan aan iedereen om ook voor kleinere activiteiten te kijken of het noodzakelijk is dat deze doorgaan. Dit heeft ook effect op het zwembad, de sporthallen en gymzalen in de Sprang-Capelle, Waalwijk en Waspik. De gemeente Waalwijk sluit deze accommodaties tot en met dinsdag 31 maart. De sporthallen en gymzalen blijven in deze periode wel toegankelijk voor het onderwijs.

 

Deze aangescherpte richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio gelden tot en met dinsdag 31 maart. Als de richtlijnen worden geactualiseerd wordt bekeken wat dit voor de sportaccommodaties inhoudt. Er zijn veel vragen wat de sluiting betekent voor geannuleerde activiteiten en zwemlessen. Zodra hier meer over bekend is wordt dit richting de gebruikers gecommuniceerd.

 

Maatregelen coronavirus

De gemeente Waalwijk volgt het advies en de informatie van de autoriteiten, de GGD en het RIVM, op de voet. Het RIVM heeft op haar site www.rivm.nl/covid-19 veel gestelde vragen en antwoorden over het coronavirus staan. Voor vragen over het coronavirus kunt u ook bellen met het landelijke informatienummer van de Rijksoverheid: 0800-1351. Mensen met specifieke vragen over hun eigen gezondheid kunnen het beste telefonisch contact opnemen met hun huisarts.

 

Naast Zwembad Olympia, de sporthallen en gymzalen zijn ook onder meer de Wij(k)dienstencentra Bloemenoord en Zanddonk, Theater De Leest, Winterdijk30b en Kunstencentrum Waalwijk gesloten. Raadpleeg een aanbieder indien u twijfelt of een geplande activiteit wel of niet doorgaat.

 

Meer Nieuws

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.