Zaalvoetbalcompetitie voor leerlingen van het voortgezet onderwijs.

6 februari 2019

Maak een StreetKingz vriendenteam en schrijf je nu in !
De zaalvoetbalcompetitie StreetKingz is opgezet voor leerlingen uit de klassen 1 en 2 van het voortgezet onderwijs in Waalwijk en omringende gemeenten. Maak een vriendenteam van minimaal zes tot acht voetballiefhebbers uit je klas of van je school en doe mee.

De competitie vindt plaats gedurende acht opeenvolgende weken in de periode van 15 februari t/m 12 april. De wedstrijden staan gepland op vrijdagmiddag na schooltijd. Aanvangstijd van de eerste wedstrijd is telkens 16.30 uur en de laatste wedstrijd eindigt om 18.30 uur. Het is een 5 vs 5 toernooi. Alle wedstrijden vinden plaats in Topsporthal de Slagen, De Gaard 2, 5146 AW Waalwijk.
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar: streetkingzwaalwijk@hotmail.com Je krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd. Er kunnen een beperkt aantal teams meedoen, dus haast je met inschrijven.

Voor de organisatie van dit toernooi tekenen Buurtsport Waalwijk en de Stichting Samen RKC. Beide organisaties streven na dat jongeren zelf ook een bijdrage kunnen leveren in de organisatie van dit toernooi. Dus individuele jongeren die affiniteit hebben met de voerbalsport zijn ook van harte welkom om mee te doen in de organisatie. Heb je hiervoor belangstelling stuur dan ook een mailtje naar: streetkingzwaalwijk@hotmail.com

Meer Nieuws

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.