Waspik Beach 2019

19 april 2019

Op woensdag 1 mei 2019 gaan de beachvelden van Waspik Beach weer open! Van 1 mei tot 1 juli zullen we via een planning de avonden indelen. In de zomervakantie kan er vrij gespeeld worden door alle leden van Waspik Beach.

 

Hoe het begon…

In het voorjaar van 2018 ging een lang gekoesterde wens in vervulling: het openen van drie eigen beachvelden! Deze velden vind je in Waspik Boven, waar het zand vorig jaar van het evenement Atak Beach een tweede doel heeft gekregen. Op 11 juni 2018 openden we Waspik Beach  en daar hebben gedurende de zomer velen het zand van dichtbij bekeken. Na Atak Beach volgden vele aanmeldingen. Veel leden konden in de zomer de bal niet laten liggen, waardoor de velden ruim bezet zijn geweest. Verschillende teams hebben getraind op vaste avonden en anderen hebben zelf toernooitjes gespeeld. 

 

Trainer

Dit jaar zal Marcel Leijten training geven aan de jeugd en aan de hoogste senioren teams op maandag. Marcel heeft tientallen jaren ervaring als beachvolleybaltrainer op de beachlocaties in Breda en Tilburg en heeft er veel zin in om met de groepen in Waspik aan de slag te gaan. 

 

Omgang en gebruik

Atak is exclusief huurder van Waspik Beach. Dit houdt in dat wij de enige zijn die een sleutel hebben om toe te treden tot de zandbak. De sleutels zijn in beheer van 5 sleuteleigenaren. Indien je wilt gaan trainen of wilt vrij spelen, kun je één van deze sleuteleigenaren bellen en de sleutel afhalen. Direct na afloop van je training / vrij spelen sluit je de zandbak weer af en lever je de sleutel weer in bij diegene waar je hem hebt afgehaald. Dit vergt discipline en verantwoordelijkheid van alle beachvolleyballers en -trainers. Wij vertrouwen erop dat dit gewoon goed zal gaan.

Wij rekenen erop dat alle gebruikers van de beachvolleyballocatie netjes omgaan met het zand, de kleedkamers en de aanwezige materialen. In de kleedkamers kunnen alle leden gebruik maken van de toiletten en douches. Indien kinderen vrij willen gaan spelen, dan zullen zij dit altijd onder begeleiding van een ouder / verzorger moeten doen. Tijdens trainingen zal de jeugd altijd begeleid worden door de aanwezige trainers. Waspik Beach heeft vorig jaar 20 nieuwe beachvolleyballen aangeschaft. Deze worden gebruikt op de beachvolleyballocatie. Ga er netjes mee om, dan kunnen we lang van deze mooie ballen genieten. Ook hier rekenen wij weer op ieders discipline en verantwoordelijkheidsgevoel. Betreding tot Waspik Beach geschiedt op eigen risico. 

 

Inschrijven

Via de volgende link: http://waspikbeach.nl/?page_id=6 kun je je heel eenvoudig inschrijven voor Waspik Beach. Zorg dat je vòòr de 1e keer dat je gaat beachen op Waspik Beach, het online formulier hebt ingevuld.


Mocht je nog vragen hebben over Waspik Beach, stuur dan een e-mail naar info@waspikbeach.nl. 


We hopen op veel aanmeldingen en veel volle velden! We wensen iedereen heel veel plezier op Waspik Beach!

Meer Nieuws

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.