Sportkantine zwembad Olympia nóg gezonder: zilver behaald!

18 april 2019

De gemeente Waalwijk maakt werk van gezonde(re) sportkantines, door verenigingen te inspireren en zelf het goede voorbeeld te geven. Zo zet zwembad Olympia zich al langere tijd in om gezonde tussendoortjes te promoten. Dat leidde eerder al tot het bronzen vignet ‘Gezonde Sportkantine’. Op donderdag 18 april kreeg het zwembad het zilveren vignet uitgereikt door het landelijke project Team:Fit (voorheen bekend onder de naam De Gezonde Sportkantine).

John van den Hoven, wethouder Sport & Cultuur: “Ik ben trots en blij dat het zwembad het zilveren vignet gehaald heeft. Het is voor Waalwijk erg goed dat iedereen in een gezonde sportieve omgeving kan sporten en recreëren. Ik hoop dat dit een voorbeeld mag zijn voor nog meer sportaccommodaties in Waalwijk om voor de gezondere sportomgeving te gaan. Overigens zijn er vier sportaccommodaties in de gemeente Waalwijk die al het vignet ‘brons’ hebben behaald. Uiteraard wordt iedereen hierbij geholpen vanuit GO Waalwijk. Hierbij ook de uitdaging voor zwembad Olympia om voor Goud te gaan.”

Ook een gezondere sportkantine?

Wilt u bij uw vereniging ook een gezondere sportkantine? Kunt u wel wat inspiratie gebruiken? Neem contact op met Edwin Kleiboer, GO Healthy-regisseur bij de gemeente Waalwijk: ekleiboer@waalwijk.nl

 

 

Meer Nieuws

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.