Slim Bootcamp Waalwijk

28 november 2019

Ter introductie van onze Bootcamp bieden wij op maandagavond een gratis proefles aan! Laten we de voordelen van bootcamp eens op een rijtje zetten:

1 EEN BETERE WEERSTAND

Doordat je in de buitenlucht sport, maak je vitamine D3 aan. Deze vitamine verhoogt je weerstand en gaat botontkalking tegen.

2 JE ZIT BETER IN JE VEL

3 JE VERLIEST VET

Bootcamp verhoogt je stofwisseling, waardoor de vetverbranding veel sneller gaat en je dus afvalt.

4 MINDER KANS OP SUIKERZIEKTE EN MINDER NEIGING TOT VETOPSLAG

Bootcamp verlaagt de insulinegevoeligheid, waardoor je dus weinig insuline nodig hebt om je bloedsuiker in balans te houden. Hierdoor heb je minder kans op suikerziekte, een lagere bloeddruk en minder neiging tot vetopslag.

5 MEER SPIERMASSA

Bootcamp zorgt voor de toename van je spiermassa en voor de aanmaak van testosteron en het groeihormoon MHG. Testosteron zorgt voor een snelle groei van de spiermassa, je uithoudingsvermogen neemt toe en je vetmassa daalt. MHG zorgt voor een opbouw van je spieren en versterking van je botten. Bovendien zorgt het voor vetafname en een betere vochtregulatie in je lichaam.

6 TOENAME VAN JE SPIERKRACHT

Bootcamp zorgt voor een toename van je spierkracht. Door steeds andere oefeningen te doen worden je spieren iedere keer opnieuw getriggered.

7 JE SPORTPRESTATIES WORDEN BETER

Bootcamp zorgt ervoor dat je pezen sterker worden, waardoor je aanzienlijk verschil zult merken in je prestaties.

8 DE KANS OP OSTEOPOROSE NEEMT AF

Bootcamp zorgt voor een verhoogde botdichtheid en in combinatie met de aanmaak van vitamine D3 neemt de kans op osteoporose af.

9 AANZIENLIJK MINDER KANS OP HART- EN VAATZIEKTEN

Bootcamp kan de kans op hart- en vaatziekten aanzienlijk verlagen door onder andere de verlaging van het cholesterolgehalte en de bloeddruk.

Kort samengevat word je van Bootcamp gezonder, sterker, slanker, actiever en gelukkiger!

 

Overtuigd? Tot maandag! 

 

Meer Nieuws

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.