Seniorweb Waalwijk breidt Inloopochtend uit en begint aan een nieuw cursusseizoen

3 november 2019

Seniorweb leert u wegwijs op de digitale snelweg! In november start er een nieuwe cursuscyclus bij SeniorWeb Waalwijk. Het leercentrum is gevestigd in Buurthuis Bloemenoord, Bloemenoordplein 3 in Waalwijk. Er kan worden ingeschreven voor o.a. Windows 10, Android Smartphone en Tablet basiscursus en een cursus Word. Voor andere cursussen zijn er nog volop mogelijkheden. Tijdens de inloop kunt u informatie vragen over de cursussen die Seniorweb aanbiedt. Een volledig overzicht is er op de website (www.seniorweb.nl/waalwijk). De cursussen worden gegeven in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Het is ook mogelijk om privélessen te volgen aan huis met eigen vertrouwde apparatuur.

Inloopochtend voortaan op maandag en woensdag.

Elke maandag- en woensdagmorgen van 9.30 tot 12.00 uur. U bent welkom voor informatie, advies en ondersteuning. Een mooie mogelijkheid om de contacten te onderhouden. Tijdens het inloopspreekuur zijn altijd één of meer vrijwilligers van SeniorWeb aanwezig. Het inloopspreekuur is voor iedereen. U hoeft geen senior te zijn, u hoeft geen cursus of workshop gevolgd te hebben en u hoeft geen lid van SeniorWeb te zijn.

Wat is mogelijk op het inloopspreekuur:
– Informatie mbt. workshops en cursussen van SeniorWeb.
– Vragen stellen over smartphones, tablets en computers.
– De werking van een app of programma dat niet goed functioneert

– Aanmelding regelen les aan huis, workshop of cursus.
– Wat verder ter tafel komt…………
Kom dus gerust langs en ontdek de mogelijkheden! De inloop is vrij toegankelijk en gratis. Een afspraak maken is ook mogelijk via de cursusadministratie: tel. 0416-335495 of per email aan seniorweb.waalwijk.cursusadm@live.nl.

 

 

 

Meer Nieuws

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.