R.W.B. pakt de draad weer op na winterstop; nieuwe Kanjers zijn welkom!

13 januari 2020

Met de winterstop achter de rug pakt voetbalvereniging RWB de trainingen weer op om zich voor te bereiden op de tweede helft van de competitie. Ook starten de trainingen voor (nieuwe) Kanjers (minipupillen).

 

In het weekend van 18 en 19 januari heeft RWB-1 een kort trainingskamp in Antwerpen en op dinsdag 21 januari speelt het een oefenwedstrijd tegen NEO’25. Zondag 26 januari begint de competitie met een uitwedstrijd tegen Waspik. De eerste thuiswedstrijd op Sportpark De Gaard staat op 2 februari op het programma. In deze eerste thuiswedstrijd van 2020 speelt RWB om 14.30 uur tegen PCP uit Breda.

Ook RWB Kanjers gaan weer van start

Zit uw zoon of dochter in groep 1 of 2 en vindt hij/zij voetbal leuk? Op zaterdag 18 januari start RWB weer met de trainingen voor de Kanjers (minipupillen). Lid worden bij RWB hoeft niet meteen, pas na een aantal trainingen wordt gekeken of uw kind voetbal echt geschikt is voor hem en of hij/zij er plezier in heeft.

De training is bedoeld voor jongens en meisjes van 4 (bijna 5) en 5-jarigen. De Kanjers trainen elke zaterdag van 10.30 tot 11.45 uur, waarbij halverwege de training een korte pauze ingelast wordt om even een bekertje ranja te drinken. De wekelijkse training zal verzorgd worden door Foort Cové die daarbij door één of meerdere ouders geassisteerd wordt.

Tijdens de training worden allereerst op speelse wijze de basisprincipes van het voetbal geoefend. Gaandeweg het seizoen komen tussendoor ook de technische oefeningen aan bod zoals snel voetenwerk, dribbelen/drijven, trappen en passen, kappen en draaien etc. Natuurlijk zal bij iedere training het 4×4 wedstrijdje niet ontbreken.

Als uw dochter of zoon zin heeft om lekker te rennen en tegen een bal te schieten, dan is hij/zij van harte welkom om vrijblijvend een aantal keren mee te komen doen. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met Foort Cové: f.cove@home.nl 0416-341808 (na 17.00 uur).

 

Meer Nieuws

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.