Kleuter Beweegdiploma

buurtsportcoaches poseren bij affiche Kleuter Beweegdiploma

INSTROMEN IS NOG MOGELIJK!

Goed (leren) bewegen is de basis voor een leven lang beweegplezier. Speciaal voor kleuters (4 en 5 jaar) uit Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle is er het Kleuter Beweegdiploma. Kinderen doen tijdens de cursus allerlei leuke beweegactiviteiten en maken spelenderwijs kennis met diverse sporten. Het programma start direct na de herfstvakantie, op woensdagmiddag 25 oktober.

Beweegplezier staat voorop

De lessen worden verzorgd door de buurtsportcoaches, in samenwerking met badmintonclub FST, Hockeyclub Waalwijk, tafeltennisvereniging TTV Waalwijk en gym- en turnvereniging Pro Patria Sprang-Capelle. Mogelijk sluiten er nog meer sportaanbieders aan.

De activiteiten zijn afgestemd op jonge kleuters. Plezier in samen bewegen staat voorop. Dat is de basis voor een leven lang beweegplezier!

Praktische informatie

Het programma is gestart op woensdag 25 oktober. De beweegles vindt elke woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur plaats in de gymzaal van basisschool Villa Vlinderhof in Waalwijk (Landgoed Driessen). Het programma duurt 18 weken (tot en met 20 maart 2024). Er is géén les in de schoolvakanties, ook woensdag 6 december is er géén les.

Inschrijven

Inschrijven voor het Kleuter Beweegdiploma kan via www.sjors.gowaalwijk.nl. Er is ruimte voor 30 deelnemers. De kosten zijn € 30,- per kind. Wie dit bedrag niet kan missen, kan via de buurtsportcoaches een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Meer informatie daarover is te vinden op www.sjors.gowaalwijk.nl.

Het Kleuter Beweegdiploma wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Waalwijks Sportakkoord, met support van GO Waalwijk.

Video