Ju-Jitsu Team Waalwijk superieur op Hersttoernooi

21 januari 2019

Vandaag 27/10/2018  was er weer een mooi Random Attack toernooi bij Ju-Jitsu school van Venrooy – Waalwijk.
Vanuit 4 scholen, Waalwijk – Drunen – Kaatsheuvel & Tilburg, stonden er in totaal 33 deelnemers op de mat verdeeld in 2 catogorieën.

In beide catogorieën hebben de deelnemers hard gestreden voor een plaats in de kruisfinale en hierdoor zijn er veel mooie partijen geweest waarbij de uitslag vaak dicht bij elkaar lag. Na de poule wedstrijden kwamen de winnaars per poule uit in een kruisfinale. Na 2 spannende kruisfinale’s met maar nipte verschillen werden de medailles uitgereikt.

 

In catogorie 1 ging Bente Huybrechts er met het goud vandoor en was er zilver en brons voor Fem Ballemans en Sven Nuijten.

 

In de 2de catogorie waren de finale plaatsen volledig voor JJTW. Amber van dee Wiel wist het goud te winnen in 2 spannende partijen. De tweede plaats was voor Thijs Grootswagers en Damian van Oostrum ging er met de derde plaats vandoor.
Samenvattend; een mooi toernooi met veel nieuwe gezichten op de mat, waarbij alle deelnemers een compliment verdienen voor hun inzet en strijdlust.

Verder was dit toernooi niet mogelijk geweest zonder de inzet van de vrijwilligers die hebben gejureerd, puntenlijsten bijgehouden en voor een kopje koffie hebben gezorgd.

Op naar het volgende toernooi in Kaatsheuvel!

 

Meer Nieuws

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.