Inschrijving voor het Cruijff Courts kampioenschap 2019 geopend.

16 februari 2019

Het jaarlijkse Cruijff Courts 6 vs 6 kampioenschap, hét internationale voetbaltoernooi voor de groepen 7 en 8 van basisscholen in Nederland, staat weer in de startblokken. Dit toernooi verbindt alle Cruijff Courts met elkaar. De teams strijden om de titel Cruijff Court Kampioen van Nederland en maken kans op het spelen van een interland op een Cruijff Court in het buitenland.

De voorrondes worden op woensdagmiddag 20 en 27 maart gespeeld op het Cruijff Court gelegen aan de Van Merwedelaan in Waalwijk. De winnaars uit de voorrondes gaan door naar de stadsfinale en zij zullen op 3 april strijden om de felbegeerde titel ‘Kampioen van Waalwijk’. De kampioenen gaan door naar de landelijke kwartfinales, halve finale en mogelijk het Nederlands Kampioenschap.

Respect Award
‘Heb respect voor de ander’ – één van de 14 regels van Johan Cruijff – staat centraal in dit kampioenschap. Deze regels gelden op alle Cruijff Courts ter wereld. Tijdens iedere toernooi wordt, volgens een standaard klassement, de Repect Award uitgereikt aan het sportiefste team. Alle spelers laten zien dat ze spelen voor respect, dit doen ze door het respectspandoek te tekenen en al hun tegenstanders de hand te schudden.

Alle basisscholen in Waalwijk hebben een uitnodiging en inschrijfformulieren ontvangen. Basisscholen kunnen hun team(s) nog tot zaterdag 9 maart 2019 aanmelden.
Het inschrijfformulier kan worden gestuurd naar buurtsportcoach@waalwijk.nl Meer informatie op: www.facebook.com/buurtsportcoachwaalwijk

Meer Nieuws

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.