Inschrijving Cruyff Court 6 vs 6 kampioenschap geopend

17 februari 2020

Op 11 maart gaat het jaarlijkse Cruyff Courts 6 vs 6 kampioenschap van start. Leerlingen uit de groepen 7 en 8 van alle basisscholen uit gemeente Waalwijk kunnen meedoen aan de eerste ronden van het landelijke voetbaltoernooi. Komt de winnaar van de titel Cruyff Court Kampioen van Nederland uit de gemeente Waalwijk?

 

Het Cruyff Courts 6 vs 6 kampioenschap is een jaarlijks voetbaltoernooi dat alle Cruyff Courts met elkaar verbindt. De voorrondes in Waalwijk worden gespeeld op de woensdagmiddagen 11 maart en 18 maart, van 13.00 tot 17.00 uur. Op woensdag 25 maart vinden de Waalwijkse finales plaats, waarbij wordt gestreden om de titel ‘Kampioen van Waalwijk’. Het winnende team zal doorgaan naar de landelijke kwartfinale, die plaatsvindt in Uden. De landelijke finale vindt plaats op 27 juni.

 

Aanmelding geopend!

Alle kinderen uit Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle die in groep 7 of 8 zitten, kunnen meedoen. Een team moet uit minimaal 6 en maximaal 10 kinderen bestaan. Inschrijven kan via het inschrijfformulier dat op deze site te vinden is. Je kunt het inschrijfformulier ook opvragen door een mail te sturen aan buurtsportcoach Elke: buurtsportcoach@waalwijk.nl . Aanmelden kan tot en met zondag 8 maart.

 

Respect Award

Naast de titel ‘Kampioen van Waalwijk’ en de titel ‘Kampioen van Nederland’ is er nog een belangrijke prijs te winnen: aan het sportiefste team wordt de Respect Award uitgereikt. In het landelijke toernooi staat ‘Heb respect voor de ander’ centraal; één van de 14 regels van Johan Cruyff. Deze regels gelden op alle Cruyff Courts ter wereld. Alle spelers laten zien dat ze spelen met respect voor hun tegenstanders. Dit doen ze door het respect-spandoek te tekenen en al hun tegenstanders bij aanvang van de wedstrijd de hand te schudden.

Meer Nieuws

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.