Huldiging RKC Waalwijk op 29 mei

28 mei 2019

RKC Waalwijk promoveert naar de Eredivisie! Na de overwinning over twee wedstrijden op Go Ahead Eagles speelt RKC volgend seizoen haar wedstrijden in de Eredivisie. De gemeente Waalwijk huldigt RKC voor deze knappe prestatie op woensdag 29 mei 2019.

Samen met supporters en inwoners wil de gemeente RKC feliciteren en bedanken voor het spannende voetbalseizoen. De Tavenu en de gemeente Waalwijk organiseren – met medewerking van politie en RKC Waalwijk – de huldiging in de binnenstad. Iedereen die het feest met RKC wil vieren is van harte welkom.

Praktische info

De huldiging is van 19.30 tot 23.00 uur op het Raadhuisplein in Waalwijk. Het evenemententerrein is te bereiken via de Grotestraat (beide kanten) en de Stationsstraat.

Fietsen
We raden iedereen aan om te voet of op de fiets naar de huldiging te komen. Bij de fietsenstalling aan het Unnaplein kunnen fietsen gratis geplaatst worden. De fietsenstalling is geopend tot 00.00 uur. De fietsenstalling bij De Els is gesloten.

Parkeren
Feestvierders die toch met de auto willen komen kunnen parkeren op de gebruikelijke parkeerplaatsen aan de Taxandriaweg en Unnaplein. Het parkeerterrein bij De Els is vanaf 18.30 uur geopend in verband met de weekmarkt.

Rolstoel toegankelijk
Supporters en inwoners die afhankelijk zijn van een rolstoel of scootmobiel zijn ook van harte welkom bij het evenement. Hier is een speciaal vak voor gereserveerd. Per bezoeker in een rolstoel of scootmobiel mag één begeleider mee. De ingang voor dit vak is bereikbaar via de Winterdijk aan de achterzijde van het oude raadhuis. Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Taxandriaweg.

Meer Nieuws

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.