Halloween optocht door wijk Vrijhoeve

27 oktober 2019

Vrijdag 25 oktober 2019 had buurthuis Vrijhoeve een Halloween-optocht georganiseerd voor de kinderen van de basisschool.

 

Het buurthuis was fraai versierd en er draaide een spot op de buitenmuur met Halloweenfiguren, de figuranten waren er klaar voor. Het weer zat mee en het werd al lekker donker. Het was een mooie opkomst van 53 kinderen met hun ouders. Na indeling van de kinderen in 4 groepjes, vertrokken de groepjes tien minuten na elkaar voor een wandeling van zo’n 2 kilometer door de wijk waar ze natuurlijk diverse Halloween taferelen tegenkwamen. Zo waren er spoken, een bruidspaar, een monnik, een ontsnapte gevangene, vleermuizen en een waarzegster. En het engst vonden ze toch het sluitstuk met een hoofd op een tafel.

Na een uurtje kwamen de eerste kinderen weer aan in het Buurthuis waar ze wat drinken en een traktatie kregen. We kunnen terugkijken op een mooi evenement. Met dank aan alle vrijwilligers en sponsor Cafetaria Ophorst die mee hebben geholpen om er een geslaagde avond van te maken. Hopelijk tot volgend jaar.

Meer Nieuws

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.