GO Play uitleg

Wat is een GO Play-combi?

In iedere GO Play-combi zitten 2 sport- en creatieve activiteiten. Als je je aanmeldt, doe je mee aan allebei de proeflessen.

Een voorbeeld:

Kies jij voor GO Play-combi 3? Dan maak je bij Atak’55 kennis met de volleybalsport en ontdek je bij Kunstencentrum Waalwijk of jij een theater-talent bent! Lekker afwisselend en een súperleuke manier om in korte tijd veel te ontdekken!

Zo doe je mee:

 1. Klik op de GO Play-combi van jouw keuze. Je krijgt eerst meer informatie over de dagen, tijden en de activiteiten en voor welke leeftijd de activiteit is.
 2. Vul je naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer* in en verzend jouw aanmelding.
 3. Na ontvangst van je aanmelding krijg je een mail. Daarin staat alle informatie van jouw GO Play-combi nog eens op een rij: de data, tijden en locaties van de activiteiten en contactgegevens van de organisaties.

TIP: Print die mail uit en hang ‘m op je prikbord, op de koelkast of plak het in je agenda. Handig, want zo weet je zeker dat je je afspraken niet vergeet!

 1. Meld je op de afgesproken dag en tijd op de locatie. Laat je verrassen en… maak veel plezier. GO Play!

Belangrijk:

 • Je kunt je voor maximaal 2 GO Play-combi’s aanmelden (dus in totaal 4 activiteiten!).
 • Aanmelden voor de GO Play-combi’s kan tot en met zondag 19 januari 2020.
 • Vol = vol, dus wacht niet te lang met aanmelden!
 • Deelname aan alle activiteiten is GRATIS!
 • De activiteiten zijn geschikt voor kinderen uit groepen 3 tot en met 8 en zijn afgestemd op leeftijd. Of een activiteit bij jouw leeftijd past, lees je als je op de combi klikt, dan verschijnt er namelijk meer informatie.
 • Er wordt op je komst gerekend… dus check vóórdat je je aanmeldt of je agenda nog vrij is.
 • Ruilen met / mixen van activiteiten uit GO Play-combi’s is helaas niet mogelijk. Wel kun je natuurlijk altijd contact opnemen met een vereniging/organisatie voor een proefles op een ander moment.
 • Kies je combi 1 (of een andere combi), dan doe je mee aan allebei de activiteiten uit die GO Play-combi. Leuk, want zo ontdek je veel nieuwe dingen!
 • De organisaties uit jouw GO Play-combi ontvangen je gegevens, zodat ze jou en je ouders kunnen bereiken (bijvoorbeeld om je te informeren over wijzigingen of om je ouders te bellen als er iets gebeurt tijdens je kennismakingsbezoek). Je gegevens worden niet aan anderen verstrekt.
 • Met deelname aan GO Play geef je toestemming voor het gebruiken van foto’s die we tijdens de activiteiten maken. Bezwaar? Geef dat bij binnenkomst bij de activiteit even aan.

LET OP: er zijn nog plaatsjes vrij. De aanmeldtermijn is verlengd!

Op de hoogte blijven van activiteiten

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.