GO Play kick-off in de kerstvakantie

12 december 2019

Op vrijdag 3 januari – in de kerstvakantie – zijn kinderen uit groep 3 t/m 8 welkom op de GO Play kick-off. Tijdens het event in sporthal De Slagen kunnen ze gratis kennismaken met heel veel sporten en culturele activiteiten.

 

De GO Play kick-off (voorheen: Sport na School Kick-Off) wordt alweer voor de vijfde keer georganiseerd door Buurtsportcoach Team Waalwijk, in samenwerking met GO Waalwijk en verenigingen en organisaties uit de gemeente Waalwijk. Mede-organisator en buurtsportcoach Balder Veerkamp: “Vorig jaar namen meer dan honderd kinderen deel aan de kick-off, die altijd erg gezellig is. Deze keer is het aanbod nog gevarieerder, dus hopelijk mogen we nóg meer kinderen begroeten!”

Deelnemers kunnen kennismaken met een mix van sporten en creatieve activiteiten waaronder hockey, atletiek/hardlopen, badminton, tafeltennis, volleybal, krijttekenen, zwemmen, judo, basketbal, taekwondo, fitness, handbal en theater.

 

Vooraf aanmelden, deelname gratis

De GO Play kick-off vindt plaats op vrijdagochtend 3 januari 2020 van 08.30 uur tot 12.30 uur in Sporthal De Slagen in Waalwijk en is bedoeld voor alle leerlingen uit groep 3 t/m 8 van het basisonderwijs. Deelname aan de GO Play kick-off is gratis. Schrijf je uiterlijk 31 december 2019 in. Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier voor GO Play www.gowaalwijk.nl/goplay

Meer Nieuws

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.