Een week lang geleefd als een prof bij RKC Waalwijk

6 mei 2019

Afgelopen week heeft een groep van 25 jonge voetballers geleefd als een prof bij RKC Waalwijk. De week die in het teken heeft gestaan van sport, bewegen en gezonde voeding was ook dit keer weer een groot succes.

Afgelopen maandag begon het Profavontuur met het officiële gedeelte, namelijk de contractondertekening bij trainer Fred Grim. Nadat iedereen getekend had en was vastgelegd op de gevoelige plaat konden de trainingen beginnen. Er zijn uiteraard veel spannende en leuke partijtjes tegen elkaar gespeeld maar er is vooral hard gewerkt aan het verbeteren van de techniek.

Natuurlijk was er ook de gelegenheid om hun grote RKC-helden te ontmoeten, er is zelfs getraind met de selectie van de Waalwijkse club! Het Profavontuur is afgesloten met een wedstrijd in het stadion van RKC Waalwijk.

Extra speciaal deze editie waren de gesponsorde plekken door RKC Waalwijk, Froster Frozen Food Logistics en LXA The Law Firm. Zij hebben ieder één kind uit een gezin met minimum inkomen de mogelijkheid geboden deel te nemen aan dit sportieve avontuur! De volgende editie hoopt Samen RKC op meer van dit soort waardevolle samenwerkingen, zodat sport en bewegen voor iedereen in de regio de Langstraat toegankelijk wordt.

Meer informatie over de projecten en activiteiten van Stichting Samen RKC, check de website www.samenrkc.nl en onze social media-kanalen.

Meer Nieuws

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.