Djemm! brengt de musical 13 in Theater De Leest

5 augustus 2018

Als je maar een beetje musical liefhebber bent, moet je deze enerverende musical gaan zien: geweldige zang- en dansnummers en een enorm sterke cast. De kwaliteit van musicalgroep Djemm! die als thuishaven Theater De Leest in Waalwijk heeft, is inmiddels in geheel Nederland bekend.
Niet voor niets zijn er diverse leden in de afgelopen jaren doorgestroomd naar beroepsopleidingen en naar professionele producties als o.a. Miss Saigon, Wicked, Shrek en Flashdance.
Ook was Djemm! 3 jaar geleden (Grease) en 1 jaar geleden (Bad Girls) winnaar van het prestigieuze muziekfestival in De Doelen in Rotterdam. Regisseuse en choreografe Aukje Nieuwenhuijze en muzikaal leider Ruud Verkoeijen zijn als professionals weer de creatieve breinen die de groep naar een grote hoogte stuwen. Een live orkest completeert het geheel.

In 2003 is Jongerenmusicalgroep Djemm! opgericht als vervolggroep van kindermusicalgroep De Notenkrakers. Kinderen die op hun 16e moesten stoppen bij de kindergroep vroegen aan het bestuur in dat jaar of zij niet een nieuwe groep op wilden richten.
Dat hebben ze toen gedaan en sinds 2003 voeren de jongeren, die in leeftijd variëren van 15 t/m 30 jaar, jaarlijks een musical op in theater De Leest in Waalwijk.
De huidige groep is super enthousiast en de repetities worden vol gretigheid beleefd. De sfeer is prima en we zien de jongeren met de dag zelfverzekerder worden, niet verkeerd in de huidige hectische wereld waar ze hun plaatstje moeten zien te gaan vinden. Ook dat is Djemm!
Te zien in Theater De Leest op 4,5 en 6 oktober 2019.
Kaarten van mei 2019 via www.deleest.nl

Meer Nieuws

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.