Dit is GO Waalwijk

Alles over sport, cultuur, gezondheid en beweging

GO Waalwijk wil dat iedere inwoner van Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle mee kan doen met sport, beweging en cultuur en kan werken aan een gezonde leefstijl.

Om dat te bereiken inspireren, organiseren, ondersteunen en verbinden we aanbieders met elkaar. Onze buurtsportcoaches, beweegcoaches en cultuurcoaches organiseren activiteiten voor jong en oud. We werken nauw samen met aanbieders van sport en cultuur. Van verenigingen tot Kunstencentrum Waalwijk en van podia als Theater De Leest en Winterdijk30b tot sportscholen en meer. Je kunt GO Waalwijk dan ook overal tegenkomen: in de wijk, bij verenigingen en bij sociaal-maatschappelijke organisaties, zoals ContourdeTwern, Jongerencentrum De Tavenu, de Bibliotheek, Stichting Samen RKC, Uniek Sporten Midden Brabant, etc. Samen organiseren we activiteiten of we bieden ondersteuning.

Tips voor inwoners

We geven inwoners tips en nodigen iedereen uit om mee te doen. Op deze website vind je een actueel overzicht van activiteiten. Ook presenteren de verenigingen en organisaties die actief zijn op gebied van sport, cultuur, gezondheid en beweging zich op deze site. Klik op hun logo en je wordt direct doorgeleid naar hun eigen website.

Ben je op zoek naar een sportclub voor je kinderen? Of een creatieve workshop? Wil je werken aan je gezondheid en conditie? Of heb je zin om gezellig jeu-de-boules spelen? Laat je inspireren door de vele tips die we aanreiken en… GO!