Wolluk-Stock Familiefestival

26 juni 2020 t/m 28 jun 2020

“Stel je voor, je komt richting het Lido, op je fiets of met de auto en je ziet een kleurig scala van kraampjes, een gezellig terras, lekkere etensgeurtjes en een feestelijk ingericht podium en veel bekende. “Hee, geen entree, dat is fijn !” denk je en je betreedt het terrein. Gelokt door de voortreffelijke geuren en de muziek vervolg je je weg naar het terras. Je hebt geluk, er komt net een plaatsje vrij en met je gevolg kun je er plaatsnemen.
Vervolgens zit je lekker met een drankje te genieten van de muziek die op dat moment speelt. Je intussen geschminkte kinderen komen je enthousiast vragen of ze op het springkussen mogen en een snoepzak mogen halen. Je besluit te blijven!
Uren later drink je, bezweet en moe van het swingen, je laatste drankje voor vandaag.
De dag was heerlijk!”

Waalwijk in de zomer; een schitterende omgeving met zijn bossen, plassen en duinen. Dit is een periode waarin de mensen op zoek gaan naar activiteiten, entertainment en muziek buitenshuis. In het kader van een levendig en vitaal Gastvrij Waalwijk heeft de organisator: Stichting Wolluk-Stock, een evenement voor ogen waarbij zoveel mogelijk Waalwijkse mensen elkaar kunnen ontmoeten en tevens kennis kunnen maken met allerlei aspecten van cultuur, recreatie,sport en muziek uit Waalwijk en omstreken.

Er komt een breed aanbod van muziek: van blues, jazz, rock, country en western, akoestische tot rock en roll en elektronische muziek. Niet in de laatste plaats geleverd door regionale acts, er zal ook in een feestelijke ambiance volop gedanst kunnen worden. Verder is er veel plaats ingeruimd voor creatieve activiteiten voor kinderen en volwassenen.

De doelgroep is van 3 tot 90 jaar.

Familiefestival Wolluk-Stock wordt georganiseerd door vrijwilligers en is van Waalwijk voor Waalwijk. De drie dagen staan volledig in het teken van samenkomen van jong en oud.

Datum en tijd

26-06-2020 18:00 – 24:00
27-06-2020 13:00 – 24:00
28-06-2020 13:00 – 23:00

Locatie

Het Lido
Hoefsvenlaan 5
5143 NJ Waalwijk

Contactpersoon

Wendy van Delft
info@wollukstock.nl
0615181147

Ons volgen?

Het Lido
Hoefsvenlaan 5
5143 NJ
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.