Uitvinderslab

19 feb 2019 t/m 28 mei 2019

Ben je creatief en ben je ook nieuwsgierig naar techniek? Dan is deze cursus iets voor jou. We maken bijvoorbeeld een raket die wegschiet door waterdruk. Hoe dat kan, dat leer je van kunst- en techniekdocent Jorg.

Deze cursus van 12 lessen is voor de Leonardo da Vinci’s onder ons. Heel lang geleden was Leonardo een uitvinder, kunstenaar, architect, natuurkundige, schrijver, ga zo maar door, een echte creatieve alleskunner. Dat is wat je in deze cursus gaat doen. Iedere les leer je iets over techniek en hoe je dat samen met een portie creativiteit kan gebruiken om de meest uiteenlopende uitvindingen te maken: een raket die we ook gaan lanceren, 3, 2, 1… Je eigen gitaar, dinosaurus botten en nog veel meer. Je gaat werken met hout en een heleboel andere materialen.

Kinderen van 7 jaar en ouder kunnen aan deze cursus deelnemen. Bij een groep met jongere en oudere kinderen houdt de docent rekening met de verschillende leerniveau’s. Als er kinderen bij zijn die al eerder hebben deelgenomen aan deze cursus, zijn er weer andere opdrachten met nieuwe uitdagingen.

Een nieuwe cursus start op dinsdag 19 februari 2019.

Locatie


Irenestraat 5A
5141 GJ Waalwijk

Ons volgen?


Irenestraat 5A
5141 GJ
Waalwijk

Voor inschrijven ga naar https://www.kunstencentrumwaalwijk.nl/uitvinderslab-73

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.