Taxatie van boeken, bijbels en prenten in de Bibliotheek Waalwijk

18 mei 2019

De bekende Nederlandse taxateur en veilinghouder Arie Molendijk uit Rotterdam komt zaterdag 18 mei naar de Bibliotheek Waalwijk om oude en zeldzame boeken, handschriften en oude bijbels voor het publiek op hun waarde schatten.

Arie Molendijk geeft graag een deskundig advies m.b.t. restauratie van kostbare boeken, bijbels of boeken met een emotionele waarde. Het maken van een taxatierapport voor de verzekering is mogelijk voor zeldzame boeken en bijbels en advies voor verkoop en inbreng voor een veiling.

Kosten voor een taxatie zijn 5 euro per 5 tot ca. 10 boeken, waarbij series als 1 item bedoeld worden. De kosten van taxatie van grotere partijen/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro. Dan gaat het soms om dozen vol met echt waardevolle boeken voor 1800 bijvoorbeeld. U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport voor de verzekering is mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een individuele waarde vanaf 75 euro.

Denkt u een zeldzaam boek, handschrift, (staten)bijbel, een oude (hand ingekleurde) atlas in uw bezit te hebben of documentatiemateriaal uit de oorlog, foto’s, ansichtkaarten of prenten? Schroom niet langs te komen voor een taxatie.

Datum en tijd

18 mei 2019
Van 13.00 – 16.00 uur

Locatie


Wilhelminastraat 4
5141 HK Waalwijk

Contactpersoon


waalwijk@bibliotheekmb.nl

Ons volgen?


Wilhelminastraat 4
5141 HK
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.