Moppereend – kindervoorstelling door Sophie Ruthven

16 februari 2020

Eend is mopperig. Haar vijver is opgedroogd en ze wordt achtervolgd door een klein grijs wolkje dat steeds groter en donkerder wordt. Kunnen hond, varken, schildpad, geit of konijn haar opvrolijken?

Dit jaar heeft Sophie weer met de prachtige aankleding van Trijnie Nanninga een nieuwe voorstelling gemaakt voor peuters en kleuters. Izak Boom en Peter Blanker hebben geholpen met de liedjes.

Sophies inspiratie is het boek ‘Moppereend’. Dit boek is vernoemd tot ‘Prentenboek van het jaar 2020’ en is geschreven door Joyce Dunbar en Petr Horáček en vertaald door Jesse Goossens. Eén van de criteria bij het kiezen van het Prentenboek van het Jaar is dat het voldoende aanknopingspunten biedt voor interactie met peuters en kleuters. Ook in deze voorstelling proberen de kinderen, samen met de andere dieren, Eend uit haar mopperbui te halen. Ze kunnen dan ook mee genieten als de boel uiteindelijk losbarst!

Door het spannend-vrolijke verhaal van Eend en de andere dieren, door de liedjes en hulp van de kinderen belooft het een gezellige voorstelling te worden.

Deze voorstelling heeft plaats op de tweede verdieping van Winterdijk30b. Er is geen lift aanwezig.

Entree € 6

Datum en tijd

zondag 16 februari 2020
voor kinderen van groep 1 t/m 4
aanvang 11:00 uur.

Locatie


Winterdijk 30b
5141 KE Waalwijk

Contactpersoon

Alfred van de Pas
info@winterdijk30b.nl
0622522504

Ons volgen?


Winterdijk 30b
5141 KE
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.