Start 2 Triathlon jeugd

1 april 2020 t/m 7 jun 2020

Triathlon is een afwisselende en veelzijdige sport die kinderen op diverse manieren uitdaagt. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit jouw kans om deze gave sport onder de knie te krijgen!

In 10 weken stomen wij je klaar voor de deelname aan jouw allereerste triathlon op 7 juni 2020! Bij de Tanis Triathlon de Langstraat doe je mee aan de 1/16 of 1/32 triathlon.

Op 1 april start de nieuwe cursus. Voor 24,00 euro kan je elke week onder deskundige begeleiding aan de benodigde zwem-, fiets- en loopconditie werken. Tijdens de trainingen wordt ook aandacht besteed aan de techniek. Daarnaast worden er veel tips over o.a. materialen en voorbereiding gegeven. Bij het cursusgeld is verzekering, tijdelijk lidmaatschap NTB en ook de deelname aan de Triathlon inbegrepen, plus gratis doortrainen tot eind juni.

Om aan deze cursus deel te nemen hoef je geen uitgebreide conditie te bezitten. Wel vinden we het belangrijk dat je je A-diploma hebt. Verder is het handig als je 20 minuten non-stop kan fietsen en in het bezit bent van een fiets (schoolfiets, wielrenfiets, mountainbike, mag allemaal), dan kan je je zonder twijfel opgeven. Wil je graag mee doen maar heb je geen fiets of helm, dan is dat nog geen reden tot paniek, wij hebben een aantal fietsen en helmen in bruikleen beschikbaar bij de vereniging. Wil je hiervan gebruik maken dan is het handig om dat bij de aanmelding aan te geven.

Meer informatie is te verkrijgen via e-mail: tlvdelangstraat@home.nl of telefonisch: 06-46166088 Ad Schoonderbeek

GO Running!

Locatie


Drunenseweg 23
5143NE Waalwijk

Contactpersoon


tlvdelangstraat@home.nl

Ons volgen?


Drunenseweg 23
5143NE
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.