Sportcafé 2019

25 jun 2019

Op dinsdag 25 juni zijn verenigingen uit gemeente Waalwijk van harte welkom voor het Sportcafé 2019! Het wordt een verrassende en interactieve avond, met uiteraard alle gelegenheid om te netwerken. U gaat gegarandeerd met frisse ideeën en veel info huiswaarts.

Ontvangst: vanaf 19.00 uur
Aanvang: 19.15 uur
Einde: 22.30 uur
Locatie: P.S.V. De Paardenvriend, Drunenseweg 23 in Waalwijk (naast Zwembad Olympia)

Een tipje van de sluier…

Op de prachtige, gloednieuwe locatie van paardensportvereniging De Paardenvriend in Waalwijk vertelt Frank van Mosselveld, directeur van RKC Waalwijk een inspirerend verhaal. Hoe is het om aan het roer te staan van een (prof)club en alles goed te managen? Hoe vier je successen, hoe ga je om met de druk en met de publieke opinie, in goede en minder goede tijden?

Journalist en stadsdichter Joep Trommelen gaat onder meer in gesprek met John van den Hoven, wethouder van gemeente Waalwijk en met onze gastvrouwen van De Paardenvriend. Ook zij kunnen u inspireren met hun ervaringen.

Tijdens Sportcafé 2019 hebben we meerdere verrassingen voor u in petto. Ook passeren tal van actuele onderwerpen de revue. Van de Gezonde Sportkantine en NIX18 tot GO Waalwijk en het Jeugdfonds Sport en Cultuur en méér. We delen kennis, stellen vragen en dragen graag bij aan samenwerkingen.

Bent u erbij?

Gezien de brede opzet van Sportcafé 2019 nodigen we u uit om met meerdere mensen van uw vereniging te komen. Naast bestuursleden zijn andere betrokken vrijwilligers ook van harte welkom! Graag weten we of we op uw komst kunnen rekenen. Stuur uiterlijk dinsdag 18 juni een mail met de naam van uw vereniging, uw contactgegevens en het aantal personen (en hun namen) aan Ans Maijers, beleidsadviseur Sport van gemeente Waalwijk: amaijers@waalwijk.nl. Eventuele vragen kunt u aan haar mailen.

Datum en tijd

Ontvangst: vanaf 19.00 uur
Aanvang: 19.15 uur
Einde: 22.30 uur

Locatie

P.S.V. De Paardenvriend
Drunenseweg 23
5143 NE Waalwijk

Contactpersoon


info@gowaalwijk.nl

Ons volgen?

P.S.V. De Paardenvriend
Drunenseweg 23
5143 NE
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.