Sport en Spel door Sport@Jerry's in gymzaal Balade

17 september 2019 t/m 30 jun 2020

Vanaf dinsdag 17 september zijn er weer sport- en spellessen in de gymzaal van Balade. Kom eens vrijblijvend langs om 17.45 uur om te kijken of om een proefles mee te doen met ons.

Dit is een laagdrempelige sportactiviteit voor alle doelgroepen: mensen uit de buurt die weer willen gaan bewegen maar ook mensen voor wie aangepast sporten de voorkeur heeft.

Er wordt rekening gehouden met het eigen tempo en gelegenheid om tussendoor even een kleine pauze te nemen of wat te drinken.

Gestart wordt met wat bewegingen op muziek, daarna een eenvoudig balspel gevolgd door een (begeleid) looptraject met attributen en obstakels. 

Hierdoor wordt de coördinatie en het evenwicht houden geoefend. U krijgt al snel meer vertrouwen in uzelf en uw lichaam. Als u wil wordt tijdens het bewegen, hulp of begeleiding geboden waar nodig. 

Een professionele coach alsmede de gezelligheid en humor zorgen voor de motivatie om elke week weer met plezier te gaan sporten.

Door te bewegen maakt u het gelukshormoon aan, neemt het stresshormoon af. Het gevolg daarvan is o.a. een beter humeur, betere slaap, betere opname van vitamines, een beter geheugen, minder kans op ziekte/ontstekingen en een sneller herstel, zelfs minder last van de overgang en een reële mogelijkheid tot vermindering van medicijngebruik. 

Allemaal redenen om eens bij ons langs te komen op onze gezellige en gezonde sportavond!

info: 06-44261316 of jerry54sports@gmail.com  

Datum en tijd

Dinsdagavond 17.45-19.00 uur

Locatie


balade 1
5142 WX Waalwijk

Contactpersoon

Jerry Penso
jerry54sports@gmail.com
0644261316

Ons volgen?


balade 1
5142 WX
Waalwijk

Sport en Spel dinsdagavond gymzaal Balade

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.