RKC Waalwijk StadionRun

19 april 2020

13 maart 2020 – In verband met het de corona-voorzorgsmaatregelen is besloten op de RKC Waalwijk Stadion Run uit te stellen naar een later moment. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Stichting Samen RKC. We hopen snel een nieuwe datum te kunnen melden!

Op zondag 19 april vindt de eerste editie van de RKC Waalwijk StadionRun plaats. De RKC Waalwijk StadionRun is een hardloopevenement door en rond het Mandemakers Stadion voor het goede doel! Er zijn 3 afstanden bij deze run: de GO Healthy Daily Mile van 1,6 KM, de 5 KM, en de 10 KM. Wanneer je je inschrijft maak je eenvoudig een eigen RKC-donatiepagina aan die je kunt delen met familie en vrienden. Zo ben je niet alleen sportief bezig, maar steun je ook de goede doelen! Ben jij erbij op 19 april? Schrijf je nu in via: www.stadiumfunrun.com/rkc

 

Geen ervaren hardloper en wil je vooraf aan je conditie werken? Kijk op www.gowaalwijk.nl/go-running voor alle (gratis!) trainingsmogelijkheden die de samenwerkende partners van GO Running aanbieden!

Datum en tijd

zondag 19 april vanaf 11:00 uur

Locatie

Mandemakers Stadion
Akkerlaan 2
5143 ND Waalwijk

Contactpersoon

Stichting Samen RKC
info@samenrkc.nl

Ons volgen?

Mandemakers Stadion
Akkerlaan 2
5143 ND
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.