Passie van de Langstraat 2020 is uitgesteld alternatief in het najaar.

4 april 2020

In het jaar dat we 75 jaar vrijheid vieren wordt onze vrijheid beperkt door het corona virus, die de wereld in zijn greep houdt.
Met alle gevolgen van dien op de eerste plaats voor de mensen die getroffen zijn door dit virus, de kwetsbare risicogroep, de mensen die noodgedwongen in isolatie zitten en zich eenzaam voelen, of vechten voor hun leven op de IC. De verpleegkundige en artsen, de bestuurders, de medewerkers in de supermarkt en al die andere mensen in vitale beroepen die onze samenleving draaiende houden. 🙏
Wij als organisatie van de Passie van de Langstraat hebben, net als zovelen te maken met de gevolgen die corona heeft.
De laatste weken volgen de maatregelen die worden genomen door het kabinet i.v.m. corona elkaar in hoog tempo op.
Waarop wij steeds hebben ingespeeld. En meebewegen, wetende dat dit in een onzekere tijd van crisis geen zekerheid zou geven.
Na de persconferentie op maandag 23.03.2020, waarin het kabinet verder gaande maatregelen heeft afgekondigd hebben wij besloten, de Passie van de Langstraat te cancelen voor 2020 en te verplaatsen naar 2021.
Alternatief: Passie in concert najaar 2020.
Wel zal er een aangepaste Passie komen dit najaar. Waar we keihard voor werken en hier iets moois van gaan maken.
De Passie in concert, juist om de mensen na een gekke periode van crisis, troost en een boodschap van hoop en verbinding mee te geven.💜
Tijdens de Passie in concert zullen we de nummers van de Passie ten gehore gaan brengen. Waarin we d.m.v. muziek troost willen brengen en een boodschap van hoop en verbinding. We zullen persoonlijke verhalen laten zien en horen wat de impact is (of is geweest) van corona, maar ook de mooie initiatieven die er zijn ontstaan.
Heb je al tickets gereserveerd dan blijven die geldig. Zodra hierover meer duidelijkheid komt, wordt iedereen die een ticket heeft gereserveerd geïnformeerd en ontvangen mensen die niet op de alternatieve datum kunnen hun geld terug krijgen.
Wij wensen iedereen die direct getroffen wordt door dit virus, beterschap en sterkte toe!

Datum en tijd

Datum: 04.04.2020
Inloop: 20.00 uur
Tijd: 20.30-22.30
Locatie: Taxandriaweg 8, Waalwijk
Locatie


Jan de Rooijstraat 7
5161 EG Sprang-Capelle

Contactpersoon

Gera de Jong
info@passievandelangstraat.nl
0648642932

Ons volgen?


Jan de Rooijstraat 7
5161 EG
Sprang-Capelle

Meer informatie

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.