NIEUW PROGRAMMA ’T NUT LANGSTRAAT

22 september 2019

Het nieuwe activiteitenprogramma van ’t Nut departement Langstraat is verspreid onder de ruim 100 leden. Ook niet-leden kunnen tegen een kleine meerprijs deelnemen aan deze activiteiten.

Het najaarsprogramma start 27 augustus met een dagexcursie naar Middelburg en Veere. We beginnen de dag met een rondleiding met gids door Middelburg, te voet of per paardentram afhankelijk van de voorkeur. Na de lunch vertrekken we per bus naar Veere waar we op eigen gelegenheid de historische markt kunnen bezoeken. De marktkooplui zijn gekleed in historische kleding of streekdracht en er zijn o.a. demonstraties van oude ambachten. U kunt ook kiezen voor een bezoek aan de Grote Kerk of het museum in Veere. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijk drankje.

9 oktober staat een middaglezing gepland over Tolstoj door Elena Bronnikova, een Russin geboren in Siberië en woonachtig in Nederland. Zij gaat ons inwijden in de zoektocht naar jezelf en de zin van het leven.

30 oktober een avondlezing door kunsthistorica Carla van Bree over de kunstschilder Claude Monet en over Panorama Mesdag. Dit ter voorbereiding op onze dagexcursie naar den Haag op 23 november waar we een bezoek brengen aan het Haags Gemeentemuseum (tuinen van Monet) en aan Panorama Mesdag.

18 december een middaglezing door musicoloog Dick Hermsen met als thema “Kerst en Klassieke muziek”. Händels Messiah, Bach’s Weihnachtsoratorium en nog veel meer klassieke Kerstmuziek. Na de lezing wordt het verenigingsjaar 2019 afgesloten met een stamppottenbuffet.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat via mail secretaris@nutlangstraat.nl. Bezoek ook onze website www.nutlangstraat.nl

Locatie


5143GW Waalwijk Nederland 5143GW Waalwijk Nederland 5143GW Waalwijk Nederland 5143GW Waalwijk Nederland
5143GW Waalwijk

Ons volgen?


5143GW Waalwijk Nederland 5143GW Waalwijk Nederland 5143GW Waalwijk Nederland 5143GW Waalwijk Nederland
5143GW
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.