Networkout

10 oktober 2019

NETWERKEN ⚡️ WORKOUTS

work hard, train hard, connect harder.

Als ondernemer ben je vaak druk of heb je geen tijd. Je verliest focus en hebt het gevoel van stress. Jouw gezondheid en business krijgen niet de prioriteit die het verdient. Vervelend, want wij geloven erin dat er altijd meer in zit.

Win-Win

Ondernemen is net als topsport. En topsport gaat gepaard met een gezond fit lijf. Wanneer je fit/vitaal bent: werk je efficiënter, gefocust, hou je tijd over voor wat belangrijk is, boek je meer successen en resultaten. Zo kun jij bijvoorbeeld na het werk ook nog energie stoppen in een waardevolle netwerkbijeenkomst zonder uitgeput te zijn of in tijdsnood te komen. Win-win, toch?

Als ondernemer ben jij natuurlijk altijd bezig met de groei van jouw bedrijf. Hoe krachtiger jij je voelt hoe meer je kunt managen. Hoe tof, waardevol en efficiënt is het dan wel niet als je dit combineert.

Wij deden het. Wij creërden het idee NETWORKOUT!

Samen met Martijn Heeren & Remco Jonkers – Enforce Tilburg organiseren wij op 10 oktober ons allereerste zeer energieke, gezonde business networkout event. Ben jij een ondernemer die streeft naar volledige potentie en zie je in dat netwerken en gezondheid belangrijk zijn?

Zeker zijn van een plek? Mail dan naar Jochen@enforce.nl

Maak meteen kennis met de nieuwe locatie van Enforce Waalwijk. Be there!!

Donderdag 10 oktober 2019

18.00-22.00 uur

Locatie: Dick Flemmingstraat 23c, Sprang-Capelle

Locatie


Dick Flemmingstraat 15
5161 CA Sprang-Capelle

Contactpersoon

Jochen Kronenberg
jochen@enforce.nl

Ons volgen?


Dick Flemmingstraat 15
5161 CA
Sprang-Capelle

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.