Nationale Zwemchallenge bij Zwembad Olympia

24 apr 2019

Daag elkaar uit en test je zwemvaardigheid op 24 april of 3 mei! Erg leuk voor (groot)ouders en hun kinderen met zwemdiploma, maar individueel meedoen kan ook!

Zwemonderwijzers laten jullie een uitdagend en spetterend parcours afleggen en beoordelen hierbij de zwemvaardigheid. Geen nood, je wordt beoordeeld met goed, voldoende of matig. Daag elkaar uit en kijk of jijzelf en/of je kind(eren) nog wel het niveau hebben om zwemveilig de zomer in te gaan!

In het wedstrijdbad zal een parcours worden uitgezet waarbij je verschillende vaardigheden moet gebruiken, zoals duiken, onderwaterzwemmen, rugzwemmen, ergens op klimmen, etc. Het eerste deel is een soort survival challenge, waarbij je met kleding aan het water in gaat. Het 2e deel zal een fun challenge worden. Via verschillende obstakels en attributen in het water zul je dit stuk van het parcours gaan volbrengen.

Wil je meedoen?

Vergeet dan niet om een shirt met lange mouwen, een lange broek en schoenen mee te nemen die nat mogen worden!

Vooraf inschrijven is niet nodig. Je kunt op de dagen van de zwemchallenge komen vrijzwemmen vanaf 13.00 uur en aan het einde van de middag deelnemen aan de challenge. Na afloop van je deelname krijg je een certificaat mee naar huis.

Datum en tijd

De Zwemchallenge vindt plaats op 24 april (en 3 mei) van 16.00-17.00 uur in het wedstrijdbad.

Locatie


Drunenseweg 11
5143 NE Waalwijk

Contactpersoon


infozwembaden@waalwijk.nl
0416683555

Ons volgen?


Drunenseweg 11
5143 NE
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.