MUZIEKLES BIJ KUNSTENCENTRUM WAALWIJK

18 feb 2019

Jong en oud kan bij Kunstencentrum Waalwijk terecht voor muzieklessen. Je kunt zowel privéles volgen als groepsonderwijs. Op www.kunstencentrumwaalwijk.nl vind je altijd het meest actuele lesaanbod.
We geven onder meer les op de volgende instrumenten: piano, keyboard, gitaar (ook elektrisch gitaar en basgitaar), drums en slagwerk, viool, cello, dwarsfluit, blokfluit, hobo, klarinet en saxofoon.

Ook verzorgen we cursussen Muziek op Schoot, Muziek voor Peuters en de cursus Op weg naar een Instrument, waarbij kinderen in de leeftijd van ongeveer zeven jaar kennis maken met verschillende instrumenten.

Uiteraard kun je ook voor zang terecht bij Kunstencentrum Waalwijk. Er zijn maar liefst drie musicalgroepen, zowel voor de jeugd als voor jongeren. Ook is er een Pop Kidskoor voor de allerjongsten. Bij Kunstencentrum Waalwijk kun je ook al direct in een popbandje gaan spelen zonder dat je al jaren les hebt gehad op een instrument. Je gaat meteen samen muziek maken en tijdens de reguliere les behandelt de docent de muziek die in jouw popband gespeeld wordt.

Ben je nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben? Bezoek onze website. Via de website kun je altijd een keer een gratis proefles aanvragen om het instrument waar jouw interesse naar uitgaat uit te proberen en al je vragen beantwoord te krijgen, zoals hoe je aan een instrument komt, wat een goed instrument is, wat dat kost en of je bijvoorbeeld thuis veel moet oefenen. De muziekdocenten van Kunstencentrum Waalwijk horen graag wat jou motiveert en zij ondersteunen jou bij het realiseren van jouw persoonlijke muzikale doelen. Muziekmaken begint bij Kunstencentrum Waalwijk!

Datum en tijd

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van
08.30 – 22.00 uur

Locatie


Irenestraat 3J
5141 GJ Waalwijk

Contactpersoon


info@kunstencentrumwaalwijk.nl
0416561616

Ons volgen?


Irenestraat 3J
5141 GJ
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.