Martial Arts for Energy

29 jun 2019

Samenwerken voor het goede doel. Samen zetten wij ons in voor energy4all. Op 29 juni organiseren we een Martial Arts event.

Stel je voor dat je geen energie hebt… dat je niet hele dagen naar school kunt, vaak niet mee kan spelen met vrienden, je niet kan sporten, slikken moeilijk gaat, je altijd spierpijn hebt, na 100 meter lopen uitgeput bent en dat praten en eten al heel vermoeiend is. Elk jaar worden er in Nederland alleen al 2 kinderen per week geboren met een energiestofwisselingsziekte. Het is een genadeloze ziekte. Slechts 50% haalt de leeftijd van 10 jaar en 70% wordt niet volwassen. Er is nog geen medicijn en daar zet Stichting Energy4All zich voor in want deze ziekte moet gestopt worden en daar is natuurlijk geld voor nodig.

Carl Remmers (uit Waalwijk) en zijn gezin zetten zich in voor dit goede doel. Hij en zijn jongste zoon, Merijn zijn de uitdaging aangegaan om ten minste duizend euro op te halen en daar willen wij hen bij helpen. Op 29 juni organiseren we een Martial Arts event.

Kom tegen een kleine vergoeding kennismaken met Krav maga, Karate, Jiu Jitsu, Hapkido, Eskrima, Jeet kune do en Knife defense, tijdens het “All Martial Arts for energy” event. Een gezamenlijk initiatief van Anjin Ryu, Hapkido Yong, KKM, en MATCH. Help Carl en Merijn om hun uitdaging te verwezenlijken” Kom voor een kleine vergoeding ervaring op doen in een geweldige sport!

Datum en tijd

29 juni van 9.30 – 12.15u

Locatie


Wijnruitstraat 196
5045DV Waalwijk

Contactpersoon

Marcel van Dongen
marcel.match@outlook.com
0648754215

Ons volgen?


Wijnruitstraat 196
5045DV
Waalwijk

Martial Arts for Energy

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.