Juridisch scheidingsspreekuur in de Bibliotheek Waalwijk

13 apr 2019 t/m 28 dec 2019

 

Voor iedereen die erover denkt om te gaan scheiden, is er wekelijks een juridisch scheidingsspreekuur, waarin alle vragen die samenhangen met een scheiding, gesteld kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan: hoe kun je het het beste regelen voor de kinderen? Waar gaan de kinderen wonen? Wat staat er allemaal in een ouderschapsplan? Wie kan er in de woning blijven? Hoe wordt de kinderalimentatie berekend? En de partneralimentatie? Hoe lang moet deze betaald worden? Kan hiervan afgeweken worden? Hoe verdelen we de inboedel? En het pensioen? Etc. etc.

 

Echtscheiding is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven.

 

Het is een periode van emotionele verwarring, verdriet, teleurstelling, opluchting, schuldgevoel, boosheid en/of verwijten. Het kan het leven van beide partners en van hun kinderen behoorlijk op z’n kop zetten. Naast de verwerking van het besluit om te scheiden, zullen er ook afspraken gemaakt moeten worden over de toekomst. Er moeten heel wat belangrijke beslissingen genomen worden.

 

Ook stellen die nog ‘on speaking terms’ zijn, kunnen langskomen, om samen informatie te krijgen. Of mensen die al gescheiden zijn, maar waarbij de omgangsregeling of de betaling van de alimentatie niet helemaal goed verloopt, kunnen langskomen voor (juridisch) advies.

 

Voor iedereen die met vragen zit is er een gratis scheidingsspreekuur in de Bibliotheek van Waalwijk. Mw. mr. Esther Koene, jurist en scheidingsmediator, van Wandelbos Mediation verzorgt dit spreekuur en geeft -in een veilige omgeving- antwoord op alle vragen.

   

Gratis juridisch advies over alle onderwerpen bij een scheiding. Een afspraak maken is niet nodig: iedereen kan gewoon binnenlopen.

 

 

Datum en tijd

Datum: Elke zaterdagmiddag

 

Tijd: van 12.00 uur tot 14.00 uur

 

Locatie: de Bibliotheek Waalwijk
Wilhelminastraat 4a
5141 HK Waalwijk

Locatie


Wilhelminastraat 16
5141 HK Waalwijk

Ons volgen?


Wilhelminastraat 16
5141 HK
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.