Judo 9 jaar en ouder

5 jun 2019 t/m 4 jul 2019

Dit is een les die nieuw in het aanbod is gekomen van Budovereniging Asahi. Om nieuwe leden zoveel mogelijk enthousiast te maken heeft Budovereniging Asahi een mooie actie bedacht. Deze lessen worden geheel kostenloos aangeboden.

De judoka mag altijd drie maal geheel vrijblijvend aan de les deelnemen. Mocht de judoka het leuk vinden word hij/zij lid van Budovereniging Asahi, maar betaald geen inschrijfgeld. (Twv €15,-)

Waarom judo?

1. Het overwint angsten, ze leren vallen en weer opstaan zonder zich pijn te doen.
2. Ze werken aan hun motorische en conditionele ontwikkeling, op een speelse manier lopen, springen, rollen ze terwijl ze aan hun fysiek werken.
3. Ze leren assertief zijn en het is heel goed voor hun weerbaarheid. Ze worden er sterker van, zowel fysiek als qua zelfvertrouwen.
4. Ze leren zich beter concentreren en leren doorzetten. Ook al hebben ze eens meer zin om thuis te gamen, als ze dan toch op de mat komen zijn ze dolgelukkig dat ze zich kunnen uitleven.
5. Respect is heel belangrijk op de mat. Het is een genot om te zien hoe de opgeleide judotrainers de waarden van het judo over brengen. Plezier en respect gaan echt hand in hand in onze judoclubs.
6. Judo is, in tegenstelling tot wat sommigen denken, een medicijn tegen geweld en agressie. Omdat judo steeds beheersing uitdraagt, leert een judoka juist een gevecht buiten de dojo (oefenzaal) te vermijden.                      

7. Ze ‘horen’ ergens bij en worden socialere beestjes, het groepsgevoel is zo sterk aanwezig in de club en ze maken er vriendjes.

Datum en tijd

donderdag, 17.15 uur

Locatie


Ambrosiusweg 31
5142 AA Waalwijk

Contactpersoon

Michel den Turk
trainer@budo-asahi.nl

Ons volgen?


Ambrosiusweg 31
5142 AA
Waalwijk

Ik wil graag mee doen

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.