Inloopspreekuur Whapp

17 juli 2019 t/m 1 dec 2019

Waalwijk – Kun je af en toe wel wat hulp gebruiken? Of wil je anderen helpen? WeHelpen brengt de twee groepen samen, nu ook met Whapp. 

Het verschil met apps zoals Whatsapp is dat Whapp je ook in contact kan brengen met mensen in je buurt die je nog niet kent. Daardoor wordt het ook makkelijker om iemand te vinden die jou wil helpen. Het kan dus best zijn dat jouw hulpvraag wordt beantwoord door iemand die je wel eens met de hond hebt zien lopen. Of iemand die je helemaal niet kent en prima bij jouw hulpaanbod past.

Zoeken en vinden

“De eerste matches zijn al gemaakt”, vertelt Dorine van WeHelpen. “Zo vond Kees een nieuwe vrijwilliger voor Schakelring, en kan iemand toch naar de cursus ‘vallen voor senioren’ dankzij een buurtgenoot die voor vervoer zorgt. Fijn! Daar help ik graag aan mee door mensen te informeren over de mogelijkheden van Whapp.”

Whapp inloopspreekuur

Je vindt alle informatie en de link naar de Appstores op whapp.nl. Daarnaast is er elke woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur een inloopspreekuur in de Bibliotheek aan de Wilhelminastraat in Waalwijk. Dorine beantwoordt je vragen en helpt je met het account.

GO Waalwijk Festival

Whapp is ook te vinden op het GO Waalwijk Festival op zondagmiddag 25 augustus. Zie je daar!

Datum en tijd

Elke woensdagmiddag tussen 14 en 16 uur een inloopspreekuur in de Bibliotheek aan de Wilhelminastraat

Locatie


Wilhelminastraat 4a
5141 HK Waalwijk

Contactpersoon

Dorine
info@whapp.nl

Ons volgen?


Wilhelminastraat 4a
5141 HK
Waalwijk

Kom naar het inloopspreekuur

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.