Gecancelled: Informatiemarkt ”Samen leven in Waspik”

18 april 2020

Ivm het corona-virus gaat de informatiemarkt op zaterdag 18 april NIET door. Hopelijk kunnen we u snel een nieuwe datum melden.

Waar kunnen Waspikkers terecht met hun vragen over welzijn, zorg en wonen?
Bijvoorbeeld met vragen als; aan welke activiteiten kan ik deelnemen? Wanneer is de bibliotheek open? Bij wie moet ik zijn als ik zorg nodig heb of een luisterend oor?
Of wilt u gaan sporten of bent u op zoek naar een leuke vrijetijdsbesteding?

Het antwoord op deze vragen vindt u op de Informatiemarkt Samen Leven in Waspik die op zaterdag 18 april  gehouden wordt in SCC Den Bolder (Schoolstraat 19 Waspik).

Op deze middag tussen 13.00 en 16.00 uur staan vrijwilligers en professionals van zo’n 30 verschillende organisaties voor u klaar: u kunt uw vragen stellen, maar ook uw ideeën kwijt. Daarnaast is er voor jong tot oud een programma met diverse activiteiten, lezingen en demonstraties. Zo is de bibliotheek geopend waar kinderen geschminkt kunnen worden en De Tavenu organiseert een activiteit voor jongeren. Voor volwassenen zijn er lezingen over ‘’zelfstandig thuis blijven wonen’’ en over de ‘’Nationale Diabetes Challenge.’’ Dansschool Katie-Z en de seniorenvereniging zorgen voor de nodige beweging met diverse dansdemonstraties. Professionals en vrijwilligersorganisaties uit Waspik die werken in het sociaal domein zijn binnenkort ook te vinden op www.waalwijzer.nl. Tijdens de informatiemarkt wordt de Waalwijzer gepresenteerd en kunt u hiermee ter plekke aan de slag.

Nieuwsgierig geworden? Noteer zaterdag 18 april dan alvast in uw agenda. De toegang voor deze middag is gratis.
Wilt u graag naar de informatiemarkt komen maar heeft u een mobiliteitsprobleem? Dan kunt u een beroep doen op de vervoersdienst van Waspik tel. 06 18 22 56 14. Heeft u nog andere vragen over deze informatiemarkt? Neem dan contact op met het wijkpunt van ContourdeTwern via tel. 0416 760 160 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur).


Locatie

Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder
Schoolstraat 19
5165 TR Waspik

Contactpersoon


infowaalwijk@contourdetwern.nl
0416760160

Ons volgen?

Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder
Schoolstraat 19
5165 TR
Waspik

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.