Gratis trainen bij hockeyclub Waalwijk voor kinderen met extra begeleiding

9 mrt 2019 t/m 8 jun 2019

Hockeyclub Waalwijk is de gezelligste club in de Langstraat. Naast het trainen en hockeyen en leuke activiteiten voor jong en oud willen wij hockey+ in de schijnwerpers zetten. Hockey+ is sinds 2008 een begrip in Waalwijk en staat voor plezier en veiligheid voor kinderen die gebaat zijn bij extra begeleiding. Plezier en de veiligheid staan daarbij voorop. Er wordt uitgegaan van normale regels, technieken en tactieken en het hockeyspel wordt in stappen aangeleerd door professionele begeleiding.

 

Een kind dat extra begeleiding nodig heeft mist de aansluiting bij een reguliere sport. Door te gaan sporten ontmoeten ze andere kinderen, sluiten vriendschappen en gaat een wereld voor ze open. Met hockey+ proberen wij op de eerste plaats ouders te motiveren om hun kind een aantal keren vrijblijvend mee te laten spelen.

 

Hockeyclub Waalwijk streeft erna dat alle kinderen vanaf 8 jaar en ouder die graag willen hockeyen maar wat extra begeleiding nodig hebben, samen met andere kinderen spelenderwijs en met plezier het hockeyspel leren.

 

Kinderen volgen op school al aangepast onderwijs  en de drempel om een kind te laten sport kan dan te hoog zijn. Hierbij nodigen wij ouders en hun kind uit om geheel vrijblijvend eens te komen kijken en mee te doen. Wij zorgen voor een hockeystick. M.u.v. de schoolvakanties zijn ouders en kinderen elke zaterdag van 11.30 – 12.30 uur van harte welkom bij hockeyclub Waalwijk, Olympiaweg 14, 5140 AG Waalwijk. Na de training gaan we nog gezellig met de trainers, ouders en kinderen bij elkaar zitten en wat drinken.

 

         
Vanaf zaterdag 9 maart 2019 tot en met zaterdag 8 juni 2019 van 11.30 – 12.30 uur, kunnen basisschoolleerlingen gratis meedoen met de trainingen. Voor een hockeystick zorgen wij. Besluit men lid te worden dan krijgt men een gratis hockeystick cadeau.

 

     Locatie Hockeyclub Waalwijk, Olympiaweg 14, 5143 NA WAALWIJK.

 

Contact coördinator Conny Rondel c.rondel@kpnplanet.nl of 0633261962. 

Bel of mail altijd eerst naar bovenstaand emailadres of telefoonnummer of de training doorgaat. Dit vanwege de weersomstandigheden.

 

 

 

Datum en tijd

Aanmelden via het contactformulier, email of telefonisch
Aanvang 11.30 – 12.30 uur op veld C.

Locatie


Olympiaweg 14
5143 NA Waalwijk

Contactpersoon

Conny Rondel
c.rondel@kpnplanet.nl
0633261962

Ons volgen?


Olympiaweg 14
5143 NA
Waalwijk

Neem contact op en schrijf je in voor Hockey+ bij Hockeyclub Waalwijk

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.