Expositie Waalwijkse Kermis

29 jun 2019 t/m 28 aug 2019

Van 29 juni t/m 28 augustus 2019: expositie Waalwijkse Kermis in de “Politiegang” bij de heemkamer van heemkundekring De Erstelinghe in het souterrain van het Huis van Waalwijk (het voormalige raadhuis) aan het Raadhuisplein 2 te Waalwijk. Ingang aan de oostzijde van het gebouw. Toegang gratis.

De draaimolen van Giezen, de “hoog-gaat-ie,” paling van Van der Haar, bananen van Kleijn, de persweek, de kermispot, die typische geur van lindebloesem… U herinnert het zich vast nog allemaal of u heeft er misschien over gehoord. Ging u naar het Lido om kermis te vieren met Bob Smit en het Duke City Sextet of liever naar Romantica? Of stiekem even naar De Catacomben om u in de boot te laten nemen door Jan van Delft? Of naar het gemeenschapshuis in Baardwijk voor optredens van Ria Valk en The Rowdies? Of stapte u in de kermisweek juist in de touringcar van MUSA voor een dagje Amsterdam-Schiphol-Volendam? Bij het zien van alle foto’s, advertenties, bijzondere voorwerpen en films op de tentoonstelling komen er vast nog meer herinneringen boven!

 

Voor wie dit allemaal te lang geleden is: er zijn ook foto’s te zien uit de jaren 2013 t/m 2019 en zelfs een film van de kermis van afgelopen april!

 

Datum en tijd

-Zaterdag 29 juni 14.30-16.00 u

-Elke woensdagmiddag 13.30-15.30 u.

-Elke 1e en 3e zaterdag van de maand 13.30-16.00 uur

-Zondag 25 augustus tijdens het GO Waalwijk Festival

Locatie


Raadhuisplein 2
5141 KG Waalwijk

Contactpersoon


info@erstelinghe.nl

Ons volgen?


Raadhuisplein 2
5141 KG
Waalwijk

Expositie Waalwijkse Kermis

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.