Duo-concert door Pistache en Close2Vida in Sint Jan Waalwijk op 10 maart

10 mrt 2019

Op zondag 10 maart a.s. zullen de zanggroepen Pistache en Close2Vida uit Tilburg op uitnodiging van de Vrienden van St. Jan de Doper een gevarieerd concert verzorgen in de Sint Jan te Waalwijk. Beide gezelschappen staan onder leiding van dirigent Erik van Vugt. De uitvoering begint om 14.30 uur en de entree is gratis.

Pistache
Pistache is een Tilburgs koor bestaande uit 28 leden, en is opgericht in 2010. Zij hebben een repertoire van popmuziek, kwalitatief goede Nederlandstalige nummers, en ook muziek uit musicals en films. Ballads, soul, gospel, het is allemaal onderdeel van het repertoire van Pistache. De arrangementen, vaak gemaakt door dirigent Erik van Vugt, zijn nét iets anders dan je zou verwachten, zodat ook zeer bekende muziek nog verrassend fris klinkt. Daarnaast is er ook aandacht voor presentatie, wat de liederen extra expressie geeft. Op 10 maart wordt het koor begeleid op piano door Dennis van den Tillaart.

Close2Vida
In 2010 kwam een groep (koor)zangers en -zangeressen bij elkaar om een a capella projectkoor te vormen. Deze ervaring was zo positief dat besloten werd om met elkaar door te gaan. Vocalgroup Close2Vida was geboren. De naam verwijst naar close harmony zingen en naar het nummer ‘Viva la vida’ van Coldplay, een van de eerste nummers op het repertoire. In de afgelopen jaren is Close2Vida uitgegroeid tot een hechte groep vocalisten die hard wil werken om een breed en mooi repertoire op te bouwen.
Erik van Vugt is dirigent van beide gezelschappen, onder wiens leiding flinke stappen gezet zijn. Tijdens dit duo-concert op 10 maart in de Sint Jan brengen beide gezelschappen ieder afzonderlijk een aantal nummers ten gehore, maar zal men ook gezamenlijk een nummer voor het voetlicht brengen. Het belooft dus een mooie en verrassende uitvoering te worden.

Iedereen welkom
Iedereen die van muziek houdt, is zondag 10 maart van harte welkom in de Sint Jan. De entree is zoals altijd gratis bij de culturele activiteiten van de Vrienden van Sint Jan de Doper, het concert start om 14.30 uur en de deuren staan vanaf 14.00 uur voor u open. In de pauze is er gelegenheid een kop koffie of thee te drinken. Na afloop kan een vrije gift worden gedaan. Deze vrijwillige bijdrage is bedoeld om de kosten van de organisatie van deze activiteit te kunnen betalen.

Locatie


Sint Jansplein 2
5141 GR Waalwijk

Contactpersoon


maurice.vanbladel@kpnmail.nl
0627040782

Ons volgen?


Sint Jansplein 2
5141 GR
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.