De Zonnebloem Waalwijk doet ook mee aan GO Waalwijk Festival

25 aug 2019

De Zonnebloem Waalwijk zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop kunnen genieten. Ons verhaal draait om mensen en daar hebben wij enthousiaste vrijwilligers voor nodig. 

Zonder de 38.000 vrijwilligers van de Nationale Vereniging de Zonnebloem zouden wij nooit mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijk moment kunnen bezorgen.

Geen vrijwilliger is hetzelfde. Er zijn verschillen in leeftijd, geslacht, opleiding en interesse. Met al deze verschillen proberen wij daar rekening mee te houden. De Zonnebloem biedt de vrijwilligers werk op maat aan. Men kan dus verschillende soorten vrijwilligerswerk doen, van bestuurswerk tot aan het duwen van rolstoel tijdens een uitstapje of een vakantie. Ook kun je zelf bepalen hoe vaak je wat doet en hoeveel tijd je erin wil stoppen. 

Wil je nog meer weten over het vrijwilligerswerk? Neem contact op met onze secretaris, Maria van Dooren:

E-mail: mariavandooren@hotmail.com

M: 0648579032

Tijdens het GO Waalwijk Festival op zondag 25 augustus kunt u de filmpjes bekijken over de diverse mogelijkheden van het vrijwilligerswerk. Neem hier alvast een kijkje: https://www.youtube.com/playlist?list=PLVZs2EGQLNpX3PTN6qdu3WzM4_1QMQ9D

Locatie


Grotestraat 251
5141 JT Waalwijk

Contactpersoon

Maria van Dooren
mariavandooren@hotmail.com
0648579032

Ons volgen?


Grotestraat 251
5141 JT
Waalwijk

Neem contact op met (vul u naam, telefoonnummer en emailadres in)

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.