Beeldende kunst en creatieve lessen bij Kunstencentrum Waalwijk

20 feb 2019

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn met materiaal en zelf te bedenken wat je gaat maken? Heb je altijd al willen boetseren of beeldhouwen, leren schilderen of fotograferen? Jong en oud kan bij Kunstencentrum Waalwijk terecht voor cursussen beeldend kunst, creatieve workshops en activiteiten. Kinderen kunnen knutselen, timmeren, kleien, tekenen en schilderen, fotograferen, vilten en nog veel meer. Op maandag en donderdag is er de Kunstclub, een naschoolse opvang-cursus met elke week een creatieve les en daarnaast afwisselend blokjes dans, muziek en theater. Voor jongeren en volwassenen zijn er o.a. cursussen keramiek, beeldhouwen, modetechnieken, tekenen en schilderen, fotografie, edelsmeden, portret boetseren. Er zijn doorlopende cursussen waar je het hele jaar door kunt instromen, en er zijn ook kortere cursussen van 10 of 15 lessen.
Op onze website www.kunstencentrumwaalwijk.nl vind je altijd het meest actuele lesaanbod: https://www.kunstencentrumwaalwijk.nl/agenda

Ben je nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben? Bezoek onze website. Via de website kun je altijd een vraag stellen of (voor de lange cursussen) een gratis proefles aanvragen.

Datum en tijd

Openingstijden maandag t/m vrijdag van 8.30-22.00 uur.

Locatie


Irenestraat 3
5141 GJ Waalwijk

Contactpersoon


administratie@kunstencentrumwaalwijk.nl
0416561616

Ons volgen?


Irenestraat 3
5141 GJ
Waalwijk

Voor inschrijven ga naar https://www.kunstencentrumwaalwijk.nl

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.