GO Waalwijk Festival

Op zondag 29 september organiseert GO Waalwijk de 4e editie van het GO Waalwijk Festival. Afgelopen jaar hebben we daarin samengewerkt met bijna 100 organisaties en mochten we ontelbaar veel inwoners verwelkomen. Dit jaar willen we er wederom een groot succes van maken en dat doen we het liefst samen met jouw organisatie.

Wat houdt het in?

We organiseren het GO Waalwijk Festival voor alle inwoners uit Sprang-Capelle, Waalwijk en Waspik. Elke editie bieden we activiteiten rondom (aangepaste) sport, beweging, muziek, theater, kunst, gezondheid en meer. Voor iedere inwoner is er wel iets interessants om te zien, doen en ontdekken; van de kleinste jeugd tot senioren en alles ertussenin. Het is een evenement voor inwoners van 0 - 100 jaar. Iedereen is van harte welkom om mee te doen en dingen uit te proberen en juist dat laatste is het grote doel van het festival. We laten de inwoner zien wat de gemeente Waalwijk te bieden heeft en geven de mogelijkheid om zoveel mogelijk uitproberen. 

Klik hier voor een impressie: editie 2023

Meedoen is belangrijker dan winnen

Zoals deze uitspraak centraal staat bij de Olympische Spelen die aankomende zomer weer plaatsvinden, is dit ook tijdens het GO Waalwijk Festival zeer relevant. Deze 4e editie laten we het meedoen nóg meer naar voren komen. Belangrijk vinden we dat alle deelnemende organisaties de inwoner uitdagen om mee te doen tijdens het festival. Voorgaande edities werden al tal van mooie initiatieven uitgevoerd: bezoekers konden schaken, creatieve workshops volgen, handballen, hockeyen, een rolstoelparcours uitproberen, op een duofiets zitten, skaten, luisteren naar een voorleesmoment, iets knutselen bij de scouting en nog veel meer. Uiteraard denken we graag mee over wat jouw organisatie tijdens het festival als laagdrempelige 'meedoen-activiteit' kan organiseren.

Waarom is dit relevant voor jouw organisatie?

We bieden je als het ware een podium op het GO Waalwijk Festival. In sommige gevallen letterlijk. De zomervakantie is net afgesloten en het nieuwe seizoen gestart. Dit biedt de uitgelegen kans om jouw organisatie, vereniging of club te promoten en bezoekers te laten ervaren wat jullie te bieden hebben. We financieren het gehele festival; van podia tot boardings en van consumptiebonnen voor vrijwilligers tot promotie. De enige kosten die je mogelijk maakt zijn die van de indeling van jouw stand en je eigen promotiematerialen. 

Praktische informatie

Het festival vindt plaats op zondag 29 september 2024 in het centrum van Waalwijk (tijdens koopzondag) van 12.00 uur tot 17.00 uur. Je zult als vereniging hiervoor en -na nog wat tijd nodig hebben voor de op- en afbouw. Wij adviseren om ten minste met twee vrijwilligers aanwezig te zijn. Meer mag uiteraard ook, maar we begrijpen dat er veel van jullie vrijwilligers gevraagd wordt. De toegang tot het GO Waalwijk Festival is gratis. 

Wil je deelnemen? Hartstikke leuk! Meld je organisatie zo snel mogelijk aan door hieronder op 'in winkelmand' te klikken en het aanmeldformulier in te vullen. 

GO Waalwijk Festival

Prijs: GRATIS