Zwembad Olympia

Voor een spetterende belevenis!

Ons professionele waterteam staat te trappelen om u wegwijs te maken in ons eigentijdse zwemparadijs. Met 3 zwembaden is er altijd volop activiteit zoals zwemles voor jong en oud, aquasporten en natuurlijk vrijzwemmen!

Ga hier naar onze website

Activiteiten voor jong en oud!

 

Naast het vrijzwemmen en banenzwemmen zijn er tal van activiteiten in het zwembad!

Zwemles

Uiteraard kun je terecht om te leren zwemmen.
Zo haal je bij ons het enige echte zwem ABC! Hiermee leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en zwemveiligheid. Kijk hier voor meer informatie over zwemlessen voor kinderen. Er is van alles mogelijk, van reguliere zwemles tot privé les en er zijn ook groepjes voor 7+ kinderen.

Volwassenzwemles
Ben je al wat ouder en wil je toch leren zwemmen? De lessen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Het behalen van een diploma is mogelijk, maar geen must. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Ouder en kindzwemmen
voor de allerjongste geven we lessen ouder en kindzwemmen. Heerlijke qualitytime voor (groot)ouders en hun kind! De lessen worden gegeven in het bad van 31graden, waardoor het ook voor de kleintjes een spetterende ervaring is. Tijdens het zwemmen worden motoriek, herkenning, liedjes en 

Aquasporten

Wil je komen fit worden en blijven, iets doen aan je conditie of spierverstrekend trainen? Kom meedoen met onze aquasporten!

- Aquajoggen
- Aquavaria
- Aqua-aerobics
- Aquabootcamp
- Aquapower
- Fiftyfit (voor 50+)
- Zwangerschapszwemmen
- Aquatherapie

Klik op de betreffende sport voor meer informatie.

Kinderfeestjes

Heb je iets te vieren en heb je zin in een spetterend feest? Dan ben je bij Zwembad Olympia aan het juiste adres! Wil je bij ons eten en zwemmen, liever alleen een los entree of wil je het recreatiebad helemaal voor jezelf? Bekijk de mogelijkheden hier!

Horeca

Bij Zwembad Olympia vinden we het belangrijk dat iedereen kan sporten in een gezonden omgeving. We willen dat ons horeca-aanbod daar bij past. We zijn daarom trots op de verschillende nieuwe en gezonde producten die we aanbieden naast ons al bestaande aanbod. Zo kan iedereen dat fitte gevoel na het sporten langer vasthouden! Op de website meer informatie over onze gezellige horeca!

 

Benieuwd naar de actuele openingstijden? bekijk ze op onze website of  klik hier!

Locatie

Zwembad Olympia
Drunenseweg 11
5143 NE Waalwijk

Ons volgen?


Drunenseweg 11
5143 NE
Waalwijk

Neem nu contact op met Zwembad Olympia

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.