Voetbalvereniging RWB

RWB veilig voor en door jou !

RWB is een meer dan 110 jaar oude voetbalvereniging waar plezier en ambitie in het voetbal prima samengaan. Het familiegevoel, de betrokkenheid bij elkaar en RWB is een belangrijk kenmerk van de vereniging. De drempel om bij RWB te komen voetballen is laag, iedereen is welkom en gastvrijheid is een vanzelfsprekendheid. De jeugdafdeling is door aanwas van jongens en meisjes uit Landgoed Driessen sterk gegroeid. Daarnaast trekt RWB ook veel leden uit Besoyen, waaruit het is ontstaan, en Zanddonk, voorts komen leden uit geheel Waalwijk en omgeving.

 

RWB meer dan voetbal alleen.

Recreatief voetbal en prestatievoetbal zijn de twee pijlers van onze vereniging die elkaar in de praktijk versterken, plezier hebben in het voetbal is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Naast voetbal wordt er voor elke leeftijdscategorie wel iets georganiseerd. Denk daarbij aan Carnaval, biljardcompetitie, voetbalclinics, toernooien, 35+ 7 tegen 7 toernooi, Paaseieren zoeken, kaartavond, 25+ Avond, tentenkamp, te veel om op te noemen. RWB probeert voetbal mogelijk te maken voor iedereen en hebben de sportieve ambitie om optimale prestaties te leveren met onze selectieteams. Wij besteden veel aandacht aan onze jeugd en onze jeugdopleiding.

Het doel hierbij is om zoveel mogelijk spelers op te leiden en af te leveren aan de selectie van RWB-JO19, 1 en 2. Om dit doel te realiseren werkt RWB met een jeugdbeleidsplan. De visie van het jeugdbeleidsplan wordt als volgt geformuleerd:

RWB Waalwijk wil graag uitgroeien naar een toonaangevende voetbalvereniging binnen de regio en streeft ernaar om iedereen overeenkomstig, leeftijd, ambitie en talent op een maatschappelijk aanvaardbare wijze te laten voetballen of te betrekken bij het voetballen

Kenmerkend voor RWB zijn goede trainingsfaciliteiten en een goede accommodatie met een prima kwaliteit kunstgrasveld. De goede accommodatie die we hebben proberen we zo multi-functioneel mogelijk te gebruiken. De inzet van de leden en de vele vrijwilligers vormt de basis van de vereniging, er is een heldere organisatie en een door de leden gekozen hoofdbestuur. We handelen vanuit een lange termijnvisie waarbij het uitgangspunt is dat we een financieel gezonde vereniging zijn en blijven. Heldere en snelle communicatie naar onze leden en vrijwilligers vinden we essentieel. Wij onderhouden met zorg de contacten met onze sponsors en medegebruikers van ons sportpark en betrekken hen waar gewenst bij het wel en wee van de vereniging.

 

Locatie

Voetbalvereniging RWB
De Gaard 1
5146 AW Waalwijk

Ons volgen?


De Gaard 1
5146 AW
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.