S.S.C.'55

S.S.C.'55 brengt de bal aan het rollen!

S.S.C. ’55 is een voetbalvereniging in de wijk Vrijhoeve, het hart van Sprang-Capelle, een van de kernen in de gemeente Waalwijk.

S.S.C. ’55 is een voetbalvereniging in de wijk Vrijhoeve, het hart van Sprang-Capelle, een van de kernen in de gemeente Waalwijk.

De vereniging beschikt over verschillende senioren herenteams, twee damesteams en diverse jeugdteams in alle leeftijdscategorieën (zowel jongens als meisjes). De vereniging traint van maandag tot en met donderdag. Op zaterdag worden de wedstrijden gespeeld.

Rijke historie
Op 7 september 1955 is voetbalvereniging S.S.C. '55 ontstaan na een fusie tussen de verenigingen Sparta en S.D.O. uit Sprang-Capelle. De club is inmiddels uitgegroeid naar ruim 500 leden. Benieuwd naar de complete historie? Klik hier en u kunt zich verder verdiepen in de geschiedenis van S.S.C. '55 die inmiddels al meer dan 50 jaar voortduurt.

Activiteiten 
De voetbalsport is nou eenmaal onlosmakelijk gekoppeld aan een gezonde dosis gezelligheid en plezier. Dat probeert S.S.C.'55 te combineren door het organiseren van een aantal activiteiten voor jong en oud. Hiervoor is een evenementencommissie in het leven geroepen. Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van toernooien voor de jeugd in het buitenland tot activiteiten met kerst en bijvoorbeeld kaartavonden en darttoernooien. Voeg hierbij de zeer bescheiden contributie en er zijn genoeg redenen om eens kennis te komen maken. Ons sportpark 'Van Wijlen' ligt aan de Bernhardstraat 19 in Sprang-Capelle.

Trots en enthousiast!
Het prachtige sportpark geeft S.S.C.'55 een uitstraling die de vereniging wil hebben in alles wat ze voor haar leden doet. Het bestuur en de vrijwilligers zullen er alles aan doen om deze uitstraling en het enthousiasme voor de sport over te brengen. Kom dus naar sportpark Van Wijlen in Sprang-Capelle en ontdek hoe leuk voetbal kan zijn bij voetbalvereniging v.v. S.S.C. ’55.

Je bent van harte welkom!

Openingstijden

Ma 18.00 uur - 23.00
Di 18.00 uur - 23.00 
Wo 18.00 uur - 23.00
Do 18.00 uur - 23.00
Za 7.30 uur - 21.00

Locatie

S.S.C.'55
Bernhardstraat 19
5161 XJ Sprang-Capelle

Ons volgen?


Bernhardstraat 19
5161 XJ
Sprang-Capelle

Neem contact op met S.S.C.'55

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.