Sport @ Jerry's

Sportief Bewegen

“Sportief Bewegen” 

Ik ben Jerry een enthousiaste fitnessinstructeur/ personal trainer bij FysioCompany Drunen, ik geef daar groepslessen en small group trainingen voor jong en oud. 

Daarnaast ben ik 5 jaar geleden gestart met het opzetten van  een sport en beweegclub voor mensen met een verstandelijke beperking, wekelijks wordt er een les verzorgd op een ontspannen wijze in de door mij zelf ontwikkelde les  “Sportief Bewegen” .  

Met ingang van het nieuwe seizoen start ik ook met een zelfde soort project voor mensen met o.a. psychische problematiek. 

Mijn insteek is om op een fijne manier “Bewegen” voor sporters met een beperking, laagdrempelig, motiverend en gezellig te maken. 

Sport @ Jerry’s heeft zich door ervaring maar ook door ondersteuning van professionals uit het werkveld toegelegd om voor de sporters uit deze doelgroepen de motivatie, stimulans en begeleiding te geven die zij nodig hebben. 

De vele voordelen van het bewegen is voor geen onbekende materie dus kunnen we wel stellen dat voldoende bewegen voor iedereen gezond is . 

Bij interesse neem gerust contact op telefonisch of per mail zodat ik u meer informatie kan geven . 

 

Met sportieve groet,                                                                     

Sport@Jerry’s                                                                                

Jerry Penso  

0644261316 

jerry54sports@gmail.com 

Locatie

Sport @ Jerry's
Freesiastraat 5
5142 PA Waalwijk

Ons volgen?


Freesiastraat 5
5142 PA
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.