Sport @ Jerry's

Sportief Bewegen

Wil jij ook rustig aan starten met bewegen? Ga je liever niet naar een sportschool en krijg je graag een goede begeleiding? Vind je gezelligheid en motivatie ook zo belangrijk om het vol te blijven houden? Op jou wachten we!

Kom eens vrijblijvend kijken of meedoen op een dinsdagavond in Balade om 17.45-19.00 uur, we hebben nog een paar plaatsen vrij! Dit is een groep waar iedereen mee kan doen.

Gewoon doen,  je bent welkom!

Bel 06 - 44 26 13 16

Email jerry54sports@gmail.com

Dinsdagavond 17.45 gymzaal Balade

Sport@Jerry’s heeft zich toegelegd op het sporten voor deelnemers die net iets meer aandacht nodig hebben!

Op dinsdagavond hebben we nog een paar plaatsen vrij voor mensen die willen beginnen met sporten en rustig willen opstarten, begeleiding en gezelligheid belangrijk vinden en gemotiveerd willen worden om het met plezier te blijven doen. Geschikt voor zowel mensen met beperking als zonder beperking.

Maak kennis  met de beweegcoach

Ik ben Jerry,  een enthousiaste fitnessinstructeur/personal trainer bij FysioCompany Drunen-Zuid, waar ik  groepslessen en small group trainingen geef voor jong en oud.

Zes jaar geleden ben ik gestart met het opzetten van een sport- en beweegclub voor mensen met een verstandelijke beperking, wekelijks wordt er een les verzorgd op een ontspannen wijze in de door mij zelf ontwikkelde les 'Sportief Bewegen'.

In 2019 ben ik ook gestart  met een zelfde soort project voor mensen met o.a. psychische problematiek. Inmiddels zijn er nog meer specifieke doelgroepen bij gekomen.

Mijn insteek is om op een fijne manier bewegen voor sporters met of zonder een beperking, laagdrempelig, motiverend en gezellig te maken.

Onderzoek toont aan dat fitness een van de snelst groeiende sporten is maar toch maakt slechts 30% van onze doelgroepen hier gebruik van. Daarnaast hebben zij begeleiding nodig en deze begeleiding ontbreekt daarbij. Sport@Jerry’s richt zich op het geven van een goede begeleiding wat leidt tot motivatie, een stimulans en plezier in het bewegen. Deze methode is ontwikkeld door ervaring maar ook door ondersteuning van professionals uit het werkveld.

 

Er zijn veel voordelen bekend van het bewegen; bewegen is gezond voor iedereen!  

Bij interesse neem gerust contact op telefonisch of per mail zodat ik u meer informatie kan geven .

 

Met sportieve groet, 

Sport @ Jerry’s                    

Jerry Penso 

06 44 26 13 16

Jerry54sports@gmail.com

Locatie

Sport @ Jerry's
Balade 1 (gymzaal)
5142 WX Waalwijk

Ons volgen?


Balade 1 (gymzaal)
5142 WX
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.