Rabobank De Langstraat

Samen maken we de Langstraat sterker!

Rabobank de Langstraat wil actief bijdragen aan de welvaart en het welzijn in de Langstraat. Met het hoofdkantoor in Waalwijk en twee bijkantoren in Drunen en Kaatsheuvel willen wij onze klanten excellent bedienen, zowel online als offline.

De Langstraat is een prachtige omgeving met grote toeristische trekpleisters als De Efteling en het nationaal Park Loonse & Drunense duinen. Het bruist van de activiteiten in alle kernen, er is een groot verenigingsleven en ondernemersmentaliteit. De medewerkers van Rabobank De Langstraat willen samen met hun netwerk de leefomgeving in de Langstraat nog sterker maken. Wij zijn er in de eerste plaats om ambities te helpen realiseren. We stellen het belang en de ambities van onze klanten en leden voorop. Met 16.000 leden zijn we een grote coöperatie. Onze leden zijn meer dan gewone klanten. Want onze leden kunnen ook meepraten en meebeslissen over de koers van de bank.

Meer informatie over onze maatschappelijke activiteiten kun je vinden op www.onzelangstraat.nl.

Growing a better world together

Wij geloven dat duurzame groei leidt tot een betere wereld en dat wij hier als bank – samen met klanten en partners – met moed en daadkracht een relevante bijdrage aan kunnen leveren. Bezoek ook onze website.

Ons kantoor in Waalwijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Locatie

Rabobank De Langstraat
Taxandriaweg 8
5141 PA Waalwijk

Ons volgen?


Taxandriaweg 8
5141 PA
Waalwijk

Neem gerust contact met ons op!

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.