Buurthuis Parkpaviljoen Waalwijk

Bruisend ontmoetingscentrum!

Het Parkpaviljoen is in 1956 gebouwd aan een uniek stukje groen in Waalwijk aan het zogenaamde Beukenlaantje bij “het Wandelpark”. Het recent vernieuwde ontmoetingscentrum (nieuw terras en keuken) draait volledig op vrijwilligers. Aan de gasten jong en oud, wordt de gelegenheid geboden om elkaar te ontmoeten en te vermaken.
Dat kan door hele verschillende activiteiten zoals biljart, kaarten, een bordspelletje, met jeu de boules, met een meezingfestijn, door het uitoefenen van een hobby,  middels een eetclub e.d. Of serieuzer door een wijkvergadering, een lezing, een cursus, noem maar op.

Jong en oud zijn van harte welkom om mee te doen aan een activiteit, of om zelf wat te organiseren.

Actuele zaken, Facebook-berichten, de agenda ( met eenmalige en vaste activiteiten) vind u op onze site. Zo is er elke dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag vrije inloop 13:00 – 17:00 uur. In de zomer elke zondagmiddag geopend  12:00  18:30 uur.
Er worden met regelmaat muziekuitvoeringen georganiseerd. We doen mee met de nationale burendag, met het Parkfestijn,  met de Stadsquiz etc. Op de donderdag koken we voor de buren: “Eten met … Bert”. (Aanmelden verplicht.

Klik om te weten wat er nu te doen is?

U kunt bij ons binnenlopen, de telefoon pakken of een mail sturen.

Iedere maandagochtend zijn de beheerster en bestuursleden beschikbaar voor vragen van (toekomstige) gebruikers.
De koffie staat klaar.

Klik voor contactgegevens.

Locatie

Buurthuis Parkpaviljoen Waalwijk
Grotestraat 154a
5141 HC Waalwijk

Ons volgen?


Grotestraat 154a
5141 HC
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.