Music'scool

Muziekonderwijs voor iedereen!

Music'scool is al 20 jaar de muziekschool die zich echt richt op de wensen van de leerling en was een van de eerste scholen in Nederland die de popmuziek serieus benaderde en een moderne visie en methode verwerkt in het lesaanbod.

Voor Drums, basgitaar, gitaar, toetsen en zangles maar sinds enkele jaren ook Electronic Music en DJ voor de jongere generatie. 

 

Al 20 jaar hét muziekonderwijs voor alle leeftijden in Waalwijk en omgeving

Na het lezen van een artikel in een Amerikaans muziekmagazine begin jaren '90 over de wijze van muziekonderwijs aldaar ben ik ( Ron van Beijnen - oprichter en eigenaar Music'scool ) in 1993 naar het American Institute of Music gegaan ( nu M.I. ) vooral met het idee de manier van muziekonderwijs die daar al jaren gaande was hier ook ten uitvoer te brengen. Na het behalen van het diploma dit bij terugkomst gelijk in gang gezet en zie hier, meer dan 20 jaar al ( eerst onder andere naam ) hebben we inmiddels duizenden leerlingen met veel plezier en positieve feedback op les of op les gehad. Of u/je nu gewoon lekker wat muziek wil maken of eventueel een vervolgopleidng in de muziek nastreeft, is om het even. Overigens hebben we wel al voor het 6e jaar op rij leerlingen die een vervolgopleiding in de muziek gaan doen weten op te leiden. We waren destijds echt een van de eersten in NL en zeker in Brabant die afstapte van de etudes oefenen, theorie, verplicht noten lezen, muziek die totaal niet u/je smaak was maar gelijk to the point naar de muziekstroming of artiesten/bands toewerken die wel aanspreken. Inmiddels al 5 vestigingen in midden-Brabant en ook verzorgen we al jaren met succes muzieklessen op voortgezet onderwijs. We kunnen nog veel meer vertellen maar maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvende proefles, ons geweldige docententeam staat graag klaar en we zien jullie graag tegemoet!

Maandag tm vrijdag 13:30-22:30

Zaterdag 10:30-16:30

Locatie

Music'scool
Grotestraat 407
5142 CB Waalwijk

Ons volgen?


Grotestraat 407
5142 CB
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.