Langstraat Karate ISK

Met plezier samen trainen.

Langstraat Karate ISK is een Karateschool in de Langstraat die traditie en moderne trainingsmethoden weet te combineren in leuke, motiverende en inspirerende lessen.

Langstraat Karate ISK traint in de gymzaal van OBS Villa Vlinderhof.

Meer over ons.

De Dojo (oefenruimte) van Langstraat Karate ISK is een veilige omgeving waar we in kleine groepen trainen. In de trainingen staan onderling plezier en respect voorop; wij leren op een positieve en verantwoorde manier grenzen te verleggen.

 

De lessen en trainingen staan onderleiding van Sensei Rick Maas, 4e Dan Inoue-ha Shito-ryu. Sensei Rick Maas, is gediplomeerd leraar/trainer niveau 3 (conform Kwalificatiestructuur Sport NOC*NSF/Academie voor Sportkader), AALO fitnessdocent en gecertificeerd sportpsycholoog.

 

Sensei Rick Maas reist nog regelmatig naar Leeuwarden om in de Hombu Dojo (Hoofd trainingsruimte) van Inoue-ha Nederland deel te nemen aan de docententrainingen. Daarnaast heeft Sensei Rick Maas de mogelijkheid gehad om onder leiding van Soke Yoshimi Inoue te trainen en volgt nog steeds stagetrainingen onder leiding van Sensei Mie Nakayama, Rika Usami en Antonio Diaz.

 

Sensei Rick Maas is toegevoegd aan het examenkorps van Inoue-ha Nederland voor afnemen van landelijke examens van de Karate-do Bond Nederland.

 

 

 

maandag:

18:30-19:30 tot 16 jaar

19:30-20:30 vanaf 16 jaar

donderdag:

18:30-19:30 tot 16 jaar

19:30-20:30 vanaf 16 jaar

 

 

Locatie

Langstraat Karate ISK
Cornelis Verhoevenstraat 25
5146 Waalwijk

Ons volgen?


Cornelis Verhoevenstraat 25
5146
Waalwijk

Neem contact op

Op de hoogte blijven van activiteiten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.